lauantai 20. helmikuuta 2016

Kukkiva magnolia ja arvonnan voittaja






Tällä viikolla on ollut monta ilonaihetta sairastelusta huolimatta. Juttu Kotiblogit -lehdessä on tietenkin päällimmäisenä, mutta tällä viikolla on myös vietty miehen synttäreitä (ei kyllä varsinaisesti vietetty...) ja eilen kävin kampaajalla. Flunssakin alkaa helpottaa sen verran, että olin eilen töissä ja tänä aamuna pitkästä aikaa aamulenkillä!<3 Iloa tälle viikolle on tuonut myös tämä kaunis magnolian oksa, joka kyllä oikeassa elämässä on jo portaalla odottamassa roskikseen viemistä. Silti. Että voi olla kaunis kukka!<3

Arvoin juuri omin kätösin voittajan Annie Sloan Chalk Paint -arvonnassa. Tadaa - Onni suosi tällä kertaa Tuijaa Satulinna -blogista! Paljon onnea Tuija!:D Laitoin sulle jo sähköpostia.:) Kiitos Måla & Måre- kaupan Christelille palkinnosta.<3


Leppoisaa lauantaita!
Taina

20 kommenttia:

  1. Kaunis on tuo magnolian oksa ♥ Kiva kuulla, että flunssasi on helpottanut! Mukavaa viikonloppua Sinulle, Taina ja Onnea Tuijalle arvonta voitosta ♥

    VastaaPoista
  2. Jeeeeee!!!!! Iiiik!!! Nyt saa eteinen uudet seinät :D

    Kiitos onnettarelle <3

    VastaaPoista
  3. Oi miten upeat kukinnot! Ihanaa viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Olen ihan täysin menettänyt sydämeni tälle kukalle!:) Kiitos, samaa sinne!<3

      Poista
  4. Kyllä munkin joku päivä varmaan pitää sitä kalkkimaalia johonkin testata, kun tuntuu olevan jokseenkin koukuttavaa tavaraa :).

    Paljon onnea Tuijalle voitosta ja sulle kivaa viikonloppua! Hyvä kuulla, että flunssa helpottaa. Pääsee taas normielämään käsiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kyllä pitää.:P Mulla on tainnut olla nuo maalipöntöt lähes koko ajan kodinhoitohuoneen pöydällä kesästä asti. Aina siivouspäivänä vien ne varastoon ja kohta haen sieltä pois.;D Tarvitsisin maalikaapin!:D
      Ihana olla elävien kirjoissa! Kyllä mä vähän toipilaaksi itseni eilen töissä tunsin, mutta maanantaina olen varmasti jo täydessä iskussa.:)

      Poista
  5. Lämpimät onnittelut Tuijalle!!
    Valloittavan kaunis tuo magnolia!!!
    Ja sylintäydeltä onnea sinulle Kotiblogit-lehdestä!
    Pitääkin pyytää kaveria tuomaan se minulle tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtaako magnoliat viihtyä siellä teilläpäin? Saattaa olla liian kuivaa ja kuumaa...? Olen ihastellut sun mantelinkukkakuvia!<3 Ihan meilettömän kauniita, varsinkin ne, joissa kisu poseeraa.:D
      Kiitos onnitteluista!<3 Harmi, kun mulla ei enää oo ylimääräisiä lehtiä, että olisin voinut lähettää yhden sulle! Sain kolme, joista kaikki ovat lähdössä jakoon. Ajattelin, etten sillä lehdellä itse varsinaisesti tee mitään. :)

      Poista
  6. Juuri kaupasta kannettu Kotiblogit odottaa pöydällä iltalukemisena :) Upea oksa, onneksi kauneutta voi vangita kameralla vaikka kohde olisi jo muuttanut olomuotoaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit!:) Mulla on aika paljon kuvia kukista, enkä taida unohtaa muutamien kimppujen kauneutta koskaan, sillä niihin kuviin tulee palattua uudelleen ja uudelleen.:)
      Toivottavasti tykkäät lehden sisällöstä!<3

      Poista
  7. Ja mie en ole löytäny ensimmäistäkään magnolianoksaa vieläkään :(
    Tänään ehdin lukea lehden jutut läpi, hauska ylläri se vikan aukeaman keittiökisaki !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, voi!! Jos teillä on kukkakauppa olemassa, niin ainahan voi esittää toiveen kauppiaalle...?
      Kappas, multa oli ihan jäänyt se kisa huomaamatta! Kiitos, kun vinkkasit!<3

      Poista
  8. Ihana juttu oli Kotiblogilehdessä teidän kodista <3 Ihastuin varsinkin superkauniisiin kalkkimaalattuihin keittiöntuoleihin! <3 Hyvää talvista sunnuntaita sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!<3 Tykkään ihan hirmuisesti noista meidän tuoleista just noin!:) Maali ja vaha antaa niille kivan, pehmeän pinnan. Alla oleva lakkaus oli jotenkin kovempi.
      Ihana sunnuntai alkaa kääntyä loppuun. Kyllä lähelläkin olisi niin paljon mukavia paikkoja nähtäväksi, ei tarvitse montaa kilometriä ajaa. Sillä teemalla tulevaan talvilomaan.:)

      Poista
  9. Ihana magnolia! Pitääpä hankkia tuo lehti. Onnea voittajalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magnolia on niin <3<3<3
      Mukavia lukuhetkiä, toivottavasti tykkäät!:)

      Poista