tiistai 12. tammikuuta 2016

Ooh, miten kaunista!



 
 


Tämä tammikuu on ollut monella tapaa poikkeuksellinen jo tähän mennessä. Joulun jälkeen alkaneet pakkaset jäädyttivät järvet täällä kerrankin ennen lumentuloa, siispä olen päässyt sekä luistelemaan, että kävelemään järvenjäällä. Se on ihan mahtavaa! Nämä kuvat ovat viikonlopun pieneltä lenkiltä, kun kävin ensimmäistä kertaa pienessä saaressa, jota olen tähän mennessä ihaillut rannalta, ja jonain vuonna vain hiihtänyt jäätä pitkin rantaan. Pian varmaan pääsee monen vuoden tauon jälkeen hiihtämään ajetuille laduille jäälle, ja se on minusta yksi parhaita juttuja talvisena päivänä, kun aurinko paistaa! Aika monta kuvaa, mutten pystynyt päättämääm. Talven värit ovat todella kauniit.<3 Tammikuisia kuvia tämän viikon Makro-Tex -haasteessa.:)


http://pienilintu.blogspot.fi/2016/01/jaatyvat-saippuakuplat-makrotex-tammikuu.html


Kaunista tammikuuta!
Taina

52 kommenttia:

  1. Olen aivan samaa mieltä: Ooh, miten kaunista! :)
    Aurinkoisia hiihtoretkiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara!<3 Latuja joudutaan vielä tovi odottelemaan, ainakin niitä latukoneella tehtyjä, harmi vain. Ehkä ihan hyvä, jos saisi vähän kuntoa kohotettua ennen sitä, hiihto on rankkaa!:)

      Poista
  2. Todella kauniita talvisia, tammikuisia kuvia.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  3. Talvi on kaunis kun osaa katsoa. Sinä osaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmiriitta!<3 Yritän opetella löytämään kauneutta arkipäiväisistä jutuista.:)

      Poista
  4. Ihania makroja lähijärveltä. Siellä on ollut paljon luistelijoita ja pelaajia joululoman aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pappilanmummo!<3 Tuosta järvestä on tullut tässä vuosien saatossa tärkeä ympäristö, ja olipa mahtavaa päästä luistelemaan tasaiselle järvenjäälle, jossa oli vain hitunen lunta välipäivinä!<3 Luulen, että tämä tammikuu säilyy muistoissa erityisenä pitkään.:)

      Poista
  5. Samoissa tunnelmissa täällä. Kirkas jää on luistelijoille auki joka suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat olivat tunnelmat sinun blogissasi! Tämä on melkoisen harvinaista riemua, en muista vastaavaa koskaan aiemmin kokeneeni kuin tässä tammikuussa.:)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Mun lempparit!:D Kiitos taas ihanasta imspiraatiosta.<3

      Poista
  7. Tämä vaihe vuodesta on kaunista, sillä emme ole vielä tottuneet tai peräti kyllästyneet lumeen ja talveen ja ihailemme kaikkea vilpittömästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta!:D Jossain vaiheessa sitä on jo niin kyllästynyt lumeen ja pakkaseen, että silloin se kauneuden huomaaminen noissa on työn ja tuskan takana. Onneksi sitten tulee (ehkä) niitä kevätauringonpilkahduksia ja solisevia puroja...:)

      Poista
  8. Upeat merenrantamaisemat ja kuvat tammikuulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arleena!:) Kuvat ovat tosin vain järveltä, mutta kaunista on minustakin.:)

      Poista
  9. Hiihtämisestä en ite välitä, enkä vielä järvenjäälle ole luistelemaankaan uskaltautunut, vaikka se onkin kivaa puuhaa. Kauniit talviset kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisitko sä vielä liian nuori tykkäämään järvenjäällä hiihtelystä?;D Se on ihan eri juttu kuin hiihto yleensä.:)

      Poista
  10. Tosi kauniita kuvia. Tuuppa vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin jo vierailulla, mutten ehtinyt kommentoimaan. Kaunista on teillä!:D Yritän ehtiä paremmalla ajalla uudelleen!:)

      Poista
  11. Talvisia tunnelmia, kevättä kohti haaveillen, Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän olla hinkumatta kevättä, sillä oikeasti sinne on vielä hirmuisesti matkaa...Mutta en mä kyllä aina onnistu, tänään olen katsellut kaihoten kaikenlaisia vihreitä ja hempeitä kuvia.;D

      Poista
  12. Oi ihana valo noissa kortekuvissa ja hauska tuo jääkalikoitunut puu. Jäällä on nyt niin kaunista nyt. Kohta päästään hiihtämään. Odotan myös lauhempaa keliä että voi kantaa sukset varastosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa!<3 Järviruokojen juuressa oli tuollaiset jääpalat, ja ennen lumentuloa jäällä oli kuin satumaassa, ihan ihmeellistä.:) Nyt on tuota lunta tullut, niin jossain vaiheessa tosiaan pääsee hiihtelemään.:)

      Poista
  13. Upeita kuvia ❤️

    VastaaPoista
  14. Näyttää kyllä niin kauniilta talvi kuvissasi! <3
    Tänne Etelä-suomeenkin saatiin vihdoin lumi, joten ehkä pääsee hiihtämään..jeee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irkkunen!<3 Juu, nyt on lunta tullut pari päivää, niin kohta hiihdellään.:)

      Poista
  15. Justiinsa semmoset tammikuun kelit kuin ennenvanhaan.... -)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Pahoin pelkään, että tulevaisuudessa tällaista ei tapahdu! Aika ikimuistoinen tammikuu joka tapauksessa.:)

      Poista
  16. Talven taikahetkiä, kuurankukkia ja kauniin valon kajoa.
    Nauti pakkaspäivien lumosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Sitä yritetään juuri tehdä!:D

      Poista
  17. Talventörrottäjien kauneus parhaimillaan kuten näistäkin kuvista näkyy:) Nyt kyllä tulee lunta niin paljon ettei täällä enää niitä näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kauniita! Meillä lumitilanne on vielä ihan kohtuullinen, mutta eiköhän tuota ehdi vielä sataa monen monta kertaa ennen kevättä...

      Poista
  18. Kauniit, talviset kuvat. Kuvistasi näkee todellakin, että on talvi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arjuska! Tässä viikon aikana olisi varmasti saanut upeita talvikuvia, jos olisi a)ehtinyt kuvaamaan b) tarennut mennä.;D

      Poista
  19. Tämän vuoden tammikuussa talvi on pitkästä aika tuntunut talvelta eikä jatketulta syksyltä.

    VastaaPoista
  20. Olen kanssasi samaa mieltä. Todella kaunista. Ihania kuvia.

    VastaaPoista
  21. Niin kaunista! Tämä tammikuu on kyllä pitkästä aikaa todella kaunis :) Ei oikein malttaisi sisällä pysyä - mutta pakko on välillä lämmitellä varpaita :)
    Pirteää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!:) Tässä kuluneella viikolla on ollut vieläkin kauniimpaa kuin edellisellä, ja mua harmittaa, kun en ole ehtinyt kameran kanssa ulkoilemaan. Toivottavasti ensi viikonloppuna on edelleen aurinkoista ja hieman pakkasta!:)

      Poista
  22. Tuskin muistan koska viimeksi olisin (täällä eteläisessä Suomessa) uskaltautunut luonnonjäälle hiihtämään tai luistelemaan. Täytyypä tarkistaa jäälatu-tilanne, koska jäällä hiihtäminen on talven parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin on viimeisestä luonnonjäällä luistelukerrasta sellaiset 30 vuotta aikaa ja hiihtämisestä pari-kolme vuotta. Olen surkea luisteluhiihtäjä, sillä tyylillä voisi jo hyvin jäällä hiihtää. Minä odotan latuja!:)

      Poista
  23. Mahtavat kuvat! Tuon auringon lämmön meilkein tunsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina!:) Tänään ei kyllä paljon lämmittänyt...hrr!:)

      Poista
  24. Mä olen ihaillut tammikuussa ihanaa aurinkoa. Näissäkin kuvissa huomaa hyvin, kuinka aurinko tuo ihanan sävyn maisemaan! :) Mä kanssa mietin tässä juuri viikonloppuna, pitäisikö pitkästä aikaa käydä hiihtämässä. Edellisestä kerrasta taitaa olla nelisen vuotta, joten nyt ehkä olisi hyvä hetki etsiä monot jostain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt on ollut sellainen talven ihmemaa, josta joululauluissa lauletaan!;D Täytyy yrittää nauttia siitä, vaikka hieman tuo kolmeakymppiä hipova pakkanen saa kaipuun jonnekin lämpimään...Mutta kunhan lauhtuu, niin sitten hiihtelemään!:)

      Poista