tiistai 3. marraskuuta 2015

Minä, minua, minusta...




Lokakuussa mulle tipahteli useampikin haaste, kiitos kaikille haasteen lähettäneille!<3 Marraskuun alku on jo tässä, tarkoitus on kaikkiin haasteisiin vastailla! Pari jouluisempaa haastetta on työn alla.:) Tämän haasteen sain Luomulaakso-blogin Marialta. Suosittelen lämpimästi Luomulaaksossa vierailua! Marian blogissa eletään arkea erityislapsiperheessä, ekologisempaan pyrkien. 


Sitten niihin haastekysymyksiin...

Mitä kuuluu?

Ihan hyvää, kiitos! Tulin juuri päivän koulutuksesta, joka jatkuu parin viikon päästä. Oli mukava päivä ja tekisi tietenkin heti mieli kokeilla päivän oppeja huomenna. Ehkä kuitenkin uhraan suunnittelulle ensin pienen hetken.:)

Milloin ja mistä syystä aloitit bloggaamisen?


Aloitin blogini juhannuksena 2013. Olin vatvonut aloittamista varmaan kaksi vuotta, ihan turhan kauan, näin jälkikäteen ajateltuna. Halusin kirjoittaa ja kuvata juttuja kodista, kukista, perheestä, elämästä ylipäätään. Enkä halunnut pitää sitä kaikkea vain itselläni. Suunnitelmissa oli kesähuoneen rakentaminen. Halusin tallentaa projektin alusta loppuun ja hahmotella unelmiani blogiin. Ensimmäiseen postaukseen pääset tästä.






Mikä on mielipuuhaa vapaa-ajallasi?


Luonnollisesti blogijutut, valokuvaaminen ja kirjoittaminen, kodin sisustelu ja suunnittelu. Luonnossa liikkuminen ja lenkkeily tuulettaa päätä ja saa inspiraation usein iskemään. Puutarhahoito ei varsinaisesti ole mielipuuhaani, mutta siinä haluaisin kuitenkin kehittyä! Kukat ovat kiitollisia kuvattavia, pysyvät yleensä paikoillaan ja ovat aina kauniita.:)
 






Jos voisit tavata kenet tahansa, elävän tai kuolleen henkilön, kuka se olisi?

Tämä on paha kysymys, sillä en ole kova fanittamaan...Olisi kyllä mielenkiintoista tavata moniakin lahjakkaita ja omalla alallaan menestyneitä ihmisiä, josko sitä vaikkapa oppisi heiltä jotain!







Keräiletkö jotain? Mitä?

Keskeneräisiä käsitöitä ilmeisesti (klik)! Tavallaan en kerää, mutta jonkunlaista kasaantumista on havaittavaissa astia- ja liinavaatekaapeissa.;D Rakastan erilaisia astioita! Erilaisten kattausten tekeminen on muuten myös mieluinen hupi vapaa-ajalla. Ai niin, kaikenlaista kattaustavaraa on kertynyt myös! Pussilakanoita ja pyyhkeitä voisin ostaa koko ajan lisää, jos siinä olisi jotain järkeä. Olen erilaisten kuosien perään.:)








Millainen olisi unelmien syyspäivä?

Rento, aikatauluton ja aurinkoinen. 







Mikä inspiroi sinua tällä hetkellä bloggaamaan?

Elämä! Blogista on tullut osa elämääni ja elämäni näkyy blogissa. Olen ollut lapsena ja nuorena päiväkirjan kirjoittaja. Bloggaamisessa yhdistyy moni mieluinen asia. Ihan pian joulu alkaa hiipiä myös Mansikkatilan maille. Olen jouluihminen, ja mielessä on ollut joulublogin perustaminen ihan alusta saakka. Ehkä teen sen vielä, toistaiseksi on liian kiireistä kirjoittaa kolmea blogia! Olen muuten mukana Emosen ja Heidin kanssa Pieni Teehetki -blogissa, sekin inspiroi bloggaamaan.:)

http://pieniteehetki.blogspot.fi/



Mikä on lempikirjasi?

Luen tavallisesti dekkareita tai muuta jännitystä. Lempikirjailijoitani ovat mm. Leena Lehtolainen, Harri Nykänen, Liza Marklund, Åsa Larsson. Toisaalta tositarinat taitavat olla niitä kaikkein parhaita. Yksi mieleenpainuvimmista kirjoista, jonka olen lukenut, on Kaikkien rakkaitteni puolesta, joka löytyy myös hyllystäni. Se on aivan käsittämätön selviytymistarina! Toinen tositarinaan perustuva kirja, joka palaa mieleen vielä vuosia lukemisen jälkeen, on Sieluni kyyneleet. Keväällä luin kuvassa näkyvän kirjan, jota voin lämpimästi suositella. Siitä löytyy postaus täältä.






Jos voisit matkustaa, mihin vain, niin minne suuntaisit?

Varmaan jonnekin lämpöön ja aurinkoon, vaikkapa Amerikkaan tai Australiaan. Mieltä jäi viime kesän reissulla kaivamaan, sillä ehdimme olla Key Westissä vain pienen hetken. Paikan rento Karibianmeren tunnelma oli todella ihana. Sinne haluan uudestaan ajan kanssa. 

 






Mitä ruokaa teillä syödään eniten?

Minä syön salaatteja ja pojat syövät eniten erilaisia pastaruokia ja mies syö sitten molempia. Aloitin ruokavalion keventämisen kesällä ja olen jatkanut sitä edelleen. Pastaa ei ole tullut juurikaan syötyä heinäkuun jälkeen ja leivän syöntiä olen karsinut reippaalla kädellä. Toistaiseksi useamman ruuan valmistaminen ei ole tuntunut liian työläältä, sillä usein teen niitä pastaruokia isot satsit, jotta ruoka riittää ainakin kahdeksi päiväksi. Salaatit kokoan yleensä joka ruualle erikseen.





Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Kirjoitin aikoinaan haastepostauksessa kirjeen 10 vuotta vanhemmalle itselleni. Kirjeen kirjoittamisesta on jo kaksi vuotta aikaa, joten toivoisin, että viiden vuoden päästä ainakin osan unelmista olla toteutunut.;D Kirjeen löydät täältä

Kiitos vielä Maria mukavista kysymyksistä!<3 Koska näitä haasteita on mulle tullut useampi, jätän tällä kertaa jatkohaasteen vapaasti mukaan napattavaksi kelle vaan.:)



Taina

P.S: Pieni Teehetki -blogissa on auki linkki, jonne voit linkata omia postauksiasi teemalla Lämpö! Tarkemmat ohjeet löydät tästä linkistä

12 kommenttia:

  1. Olipas mukava, hyväntuulinen postaus. Ihan huikeeta tehdä teidän kanssa yhteistä blogia ♥ Koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi keksitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi!<3 Ihanat kommentit joka kertaa piristää mun mieltäni!<3 Hih, mietin juuri äsken Pientä Teehetkeä!;D

      Poista
  2. Olipa kiva postaus - mukavat kysymykset! Kuvasi ovat jälleen kerran ihastuttavia :)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ja kauniit kuvat -tarinoita blogien taustalla on mielenkiintoista lukea! Löysin monta kohtaa joihin samaistua, mm. päiväkirja, Liza Marklund ja Sieluni kyyneleet. Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina!:) Mäkin tykkään lukea näitä haastepostauksia, joihin kysymyksiä on kovasti mietitty. Joutuu hieman vastauksiakin miettimään.;D Kivaa viikkoa!<3

      Poista
  4. Kiva, kun osallistuit. Oli mukava lukea vastauksiasi. Aina voi oppia lisää bloggaajasta ja blogista. :) Aurinkoista päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria!:) Kyllähän näissä haasteissa on aina enemmän työtä, kuin normaalipostauksissa, ainakin mulla menee miettiessä aikaa.;D Toisaalta sitten on niin tyytyväinen olo, kun jaksaa miettiä perusteellisesti.

      Huomennakin taitaa olla vielä aurinkoa, jee!!!<3

      Poista
  5. Takerruin tohon Unelmien syyspäivään. Se olis mulla niiiiiin sama <3.

    Kävinkin kurkkaamassa Pienen Teehetken Lämpö-teemaa ja JOS vaan saan aikaiseksi murto-osankaan siitä, mitä kaikka olen suunnitellut tekeväni, olisi kiva osallistua siihen. Mutta kattoo nyt. Tällä hetkellä tuntuu, että valonpuute alkaa syödä miestä. Tai siis naista. Kun jo töistä lähtiessä on pimeää, ei vaan kertakaikkiaan jaksa, eikä pystykään kaikkeen siihen, mitä haluaisi. Mm. ottamaan valokuvia sisällä...
    Tulispa jo lunta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3
      Sama juttu tuon valonpuutteen kanssa, ei ehdi kuvaamaan, vaikka jotain ideoitakin päässä toisinaan pyörii. Eikä ehdi jaksa tarttua siveltimeen, vaikka vielä pitäis hieman jaksaa yksi tuoli ja hieman toista maalata...Luovuus vaatii aikaa, ainakin minulla.:)

      Mä en toivo lunta, ihan pelkkää aurinkoa vielä!;D

      Poista