torstai 19. marraskuuta 2015

Arjen tohinaa ja kukkien kauneutta



Viikot vierii jälleen sellaista vauhtia, että hyvä kun itse kyydissä pysyy. Ihan kuin juuri äsken olisi ollut maanantai. Kaikenlaista säpinää on tullut itse kehiteltyä kuluneen viikon iltoihin, ihan mukavia juttuja siis ja tietokoneaika on jäänyt tästä syystä vähiin. 

Maanantaina väkertelin adventtikynttelikköä betonista. Tiistaina vuokrasimme tekstiilipesurin ajatuksena pestä yksi joustinpatja ja olohuoneen villamatto. Matto puhdistuikin ihan silmissä, mutta patja ei niin paljoa, että sitä olisi enää halunnut teinille käyttöön...Patja tuli meille erittäin vähänkäytetyn sängyn mukana, myös erittäin vähänkäytettynä, mutta näytti saaneen säilytyksessä ajanpatinaa.;D Niinpä päätimme ihan lennosta lähteä patjaostoksille Ikeaan samana iltana.






Eikä Ikean reissu olisi nimensä veroinen, jos ei sieltä muutakin kivaa löytyisi kuin se, mitä oltiin hakemassa. Ostin mm. pieniä säilytyslaatikoita vessanlaatikoihin meikeille, rasvoille ym. kaunistautumistarpeille. Eilen sitten raivasin meidän pikkuruisesta vessastamme kaappeja ja laatikoita. Siinä saivat surutta kyytiä vanhat kynsilakat ja aurinkorasvat. Pitäisi kai siivota ja käydä läpi nuo tavarat vähintään kerran vuodessa, siihen pyrin jatkossa! Valehtelematta hommaan kului useampi tunti. Ajattelin oikeasti laittaa jossain vaiheessa juttua aiheesta lisää blogiinkin, sillä tulipa nyt sitten päivitettyä molempien vessojen sisustusta siinä ohessa.







Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta: neilikoita ja liljoja Villiviinistä, sekä keittiönpöydän, ehkä aavistuksen jouluhenkinen, asetelma...Enää 35 yötä jouluun! Päivitin viikonloppuna myös ulkoruukkuja, ja kurpitsat saivat istutuksista lähtöpassit. Siitä voit käydä lukemassa ja katsomassa Pieni Teehetki-blogissa.:)

Taina


14 kommenttia:

  1. Ikeasta en ole ikinä tainnut selvitä aivan tyhjin käsin, heräteostoksia vähintään tullut tehtyä :) Ihana kauppa pullollaan ihanuuksia :) Minulla myös ollut aika hässäkän oloinen viikko, onneksi jo torstai ja viikonloppu onkin sitten levähdyksen aikaa <3Iiks vain 35 yötä jouluun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen, että olisin yhden kerran tullut kotiin ilman mitään ostoksia Ikeasta.;D Yleensä niistä oheisista kertyy enemmän laskua, kuin niistä varsinaisista ostoksista...Mutta on se vaan hyvä kauppa! Joustinpatja ja petari mahtuivat kevyesti takakonttiin, kun ne oli rullalla (ihan uskomatonta).:D
      Juu ja huomenna vedetään sitten henkeä ja nostetaan jalat ylös! Kivaa loppuviikkoa! Ei stressata joulusta.:)

      Poista
  2. Oletpa sinä saanut taas kaikkea aikaiseksi. Minullä tuntuu tukka lähtevän nyt koulu-ja työjutuissa ja muissa kiireissä. Kääk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, aikamoinen urakka oli tuo vessa, ja pitkälti siitä syystä, että olen ollut NIIN saamaton.:D Kumma juttu, kun sinne tänne kertyy kaikenlaista roinaa...;D
      Sulla on nyt hieman toisenlaisia kiireitä, tsemppiä kovasti!<3 Toivottavasti viikonloppuna saat hieman levätä ja joulunaikaan sitten viimeistään ihan kunnolla!

      Poista
  3. Ikea on siitä kummallinen paikka, että sieltä löytää aina jotain tarpeellista, mitä ei aiemmin osannut edes kaivata. :D Neilikat on niin ♥ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ninpä!:D Oli kuule todella ihme, että mies suostui lähtemään nin äkkinäisellä aikataululla, ja homma meni muutenkin ilman murinoita.:P Sain ylipuhuttua, kun sanoin, että tiistai-iltana on paaaljon vähemmän väkeä kuin lauantaina. Se toimi!

      Neilikat on olleet munkin suosikkeja kohta 20 vuotta, niin kaunis ja kestävä!<3

      Poista
  4. Oletpas ollut reipas! Niin ihania kuvia! Täällä tämä päivä meni silmälääkärikäynnin jälkimainingeissa, joten blogianikin näin päivittää vasta nyt! Jouluvalot sain sentään asennettua ja sytytinkin ne jo! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!<3 Äh, jos sait tipat silmiin, niin se on kyllä todella hankalaa lääkärin jälkeen. Sitä huomaa, kuinka riippuvainen onkaan näkökyvystä.
      Jouluvalot kuulostaa ihanalle!<3 Meillä on vasta noita pallovaloja, mutta tuskin maltan odottaa, että pääsisin polttamaan adventtikynttelikköä...Pakko varmaan testata viikonloppuna.:)
      Ihanaa viikonloppua Marita!<3

      Poista
  5. ...Mekin lähdettiin viime viikolla hakemaan muutamaa kehystä Ikeasta - työnnettiin lopulta ostoskärry kassalle... :D Aina sieltä tarttuu kaikkea kivaa mukaan - jos ei muuta, niin ainakin sylillinen lautasliinapaketteja!

    Olet ollut reipas! Tuo vessankaappien siivous pitäisi tehdä kerran vuodessa vähintään - jäänyt täälläkin roikkumaan, mutta viimeistään muuttoa edeltävässä pakkausvaiheessa sitten... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalisti mä yritän vältellä Ikea-käyntejä, ja aika hyvin olen siinä onnistunutkin, vaikka meillä on aika paljon Ikeaa. Kun käyn Ikeassa, lähden hakemaan tiettyjä tavaroita (tositarkoituksella :P) ja yritän vältellä tutkimasta, mitä kaikkea kivaa sitä olisikaan, mutta ihan täydellisesti en nyt onnistunut suunnitelmassa pysymään. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen noihin lokeroihin vessanlaatikoissa, tekee mieli kurkistaa laatikkoon joka kerta vessassa käydessä.;D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. No niin on! Mä haaveilen oikeastaan Ikea-keittiöstä, olen haaveillut jo jonkin aikaa! Niihin olisi niin paljon kaikelaisia herkkuja, enemmän kuin muihin keittiöihin.:D

      Poista
  7. Sinulle olisi pieni haaste blogissani, käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura!<3 Täytyypä tulla katsomaan ihan just!:)

      Poista