perjantai 23. lokakuuta 2015

Terveiset huopatossutehtaalta!



Viittaan otsikolla monen päivän epätavalliseen blogihiljaisuuteen. Hiljaista on ollut vain blogissa, itse olen mennyt tukka putkella, niin etten ole edes tietokonetta ehtinyt avaamaan muutamana päivänä. Ihan hyvää tekee välillä pitää läppäri suljettuna!


 



Lomalla olen ehtinyt mm. ulkoilemaan ja tapaamaan ystäviä. Toissapäivänä tein pikareissun Kymenlaaksoon ja kävin ostamassa kaksi lisätuolia edellisten neljän Bonanzan seuraksi. Toisen näistä uusista ajattelin sijoittaa pysyvästi keittiönpöydän päähän, ja toisen mahdollisesti kodinhoitohuoneeseen, missä mulla on ompelutaso. Aikaisemmin mulla on ollut siellä käytössä vain pieni jakkara, mutta nyt tilanne siis muuttuu. Kodinhoitohuoneesta tuoli on helppo nostaa pöydän ääreen, kun tulee vieraita.


 



Eilen olin puolestaan päivän Helsingissä. Tärkeimpänä mulla oli mielessä käydä maaliostoksilla, sillä yksi Bonanza kaipasi vielä valkoista kerrosta, ja nythän mulla on uusiakin maalattavana! Tänään olen sitten heilutellut maalipensseliä, ja tarkoitus on jatkaa vielä niin kauan, kuin vain jaksan. Jotain muutakin kivaa ja kaunista ostin, ja niihin ostoksiin palaan varmasti myöhemmin.

Sisäkuvia en ole saanut otettua, kun jatkuvasti kotona ollessa tuntuu olevan niin pimeä...Tällä kertaa postauksen kuvat onkin napsittu tuosta meidän lähirannasta, missä kävin ihailemassa joutsenia monena iltana peräkkäin reilu viikko sitten. Olisipa kiva tietää, missä linnut maijailevat juuri nyt!
 





Päivät ovat päässäni menneet mukavasti sekaisin, tänään on tuntunut ihan lauantailta. Eikös se ole onnistuneen loman merkki? Ihan mahtavaa, että onkin vasta perjantai!

Kivaa viikonloppua!:)
Taina

21 kommenttia:

  1. Taitaa itsekukin olla päivistä sekaisin. :D Mukavaa viikonloppua Taina! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, jos teilläkin on ollut onnistunut loma!<3 Vielä onneksi viikonloppukin edessä.:)

      Poista
  2. Kauniita maisemia ja vau! Lisää tuoleja! :D Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu!;D Nyt on sitten varatuolitkin, kun annettiin kaikki 8 keittiöntuolia ystävällä silloin kesällä. Nämä kuusi kyllä riittää nyt!:D

      Poista
  3. Mietin, että miten ihmeessä voit olla päivistä sekaisin, mutta sullahan on se syysloma :). Hirmu äkkiä sellasen olemassaolo näköjään pääsee unohtumaan vaikka meillä on meneillään vasta ensimmäinen syksy, kun ei ole enää yhtään koululaista talossa. Jonkun raivausloman voisin mieluusti pitää :)

    Ihania maisemia! Jos meillä olis järvenranta tässä kävelyetäisyydellä, se olis varmasti metsän ohella sellanen terapeuttinen paikka.

    Sutimalla huolet haihtuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tulipas nyt kökkäri ja katkonainen teksti. Mies häiritsi :)

      Poista
    2. Ei mitenkään huonoa tekstiä, mutta tiedän kyllä tuonkin, ettei välillä saa ollenkaan rauhassa harrastaa tätä bloggaamista.;D

      Meillä on sekä tuo järvi, että metsää ihan lähellä, joten usein tulee kierreltyä metsässä ja rannalle täytyy poiketa myös. Just nyt tuntuu, että tuota maalattavaa on sen verran, että pääsen todellakin rentoutumaan!:P

      Poista
  4. Eikö se mene niin lomalla viimeinkin voi ottaa iisimmin..
    Eli oikein olet lomasi viettänyt, jos ei ole aikaa istua koneella :) Ihania kuvia!
    Oikein mukavaa viikonloppua sinulle Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!:D Jotenkin poden pientä huonoa omaatuntoa, kun blogi on hunnigolla, mutta täytyy hieman kovettaa itseään siinä asiassa. Tämä on kuitenkin vain mukava harrastus, moni asia menee edelle.:)
      Mukavaa viikonloppua!<3

      Poista
  5. Voi kuinka kauniita maisemia luonnon helmasta!
    Joutsenet ja kaikki!
    Ihanaa viikonvaihdetta ja rentoutusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!:) Noita joutsenia oli kymmenittäin tuossa järvellä monta päivää...ja mä tietenkin siellä rannalla niitä tiirailemassa.:D
      Kivaa viikonloppua sinne Espanjaan!<3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi!<3 Toivon kovasti, että onnistut kasvatuspuuhissasi!:)

      Poista
  7. Loma on onnistunut jos menee päivistä sekaisin ❤️ Ihania kuvia ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina!<3 Nautitaan vielä rauhallisesta sunnuntaista!<3

      Poista
  8. Olen kerran ollut vierailulla huopatossutehtaassa ja siellä oli kyllä kova meteli. ;) Sopiva määrä rientämistä ja paikallaan oloa on minusta hyvä lomasetti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, huopatossutehdas Orimattilassa taitaa olla lopettanut jo vuosia sitten?! Olisi mielenkiintoista päästä...;D
      Ehkä tää loma olisi saanut olla hieman rauhallisempi temmoltaan, mutta minkäs teet. Joululomalla otan sitten rennommin! (niin varmaan)

      Poista
    2. Nykyisin siellä toimii Villa Roosa, modernin taiteen kesänäyttelyitä, kahvila ym. Ens kesänä vois mennä! Ihan hävettää, ettei olla tuolla käyty, kun Pyhäniemessä käydään kyllä.
      http://www.villaroosa.fi

      Poista
    3. Sait ylipuhuttua! Ensi kesänä mennään!:D

      Poista
  9. Päivistä sekaisin tunne on lomalla aivan parasta. Joulua kohti mennään! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tuli vain mieleen, miten ihmettelin torstaiaamuna herätyskellon soittoa. Olin lähdössä Helsinkiin päiväreissulle, mutta luulin ihan täysin, että on viikonloppu ja kello soi turhaan.:D
      Ihanaa, kun tässä voi aloittaa joulun odotusta hiljalleen!<3

      Poista