maanantai 26. lokakuuta 2015

Grafiitinharmaa Bonanza



Kiitos, kiitos kaikista kommenteistanne edelliseen postaukseen!<3 Olette aivan mielettömän ihania! Mieli keveni kirjoittamisestakin, mutta teidän lämpöiset sananne saivat minut todella iloiseksi. Kiitos!

Olin eiliselle suunnitellut postausta liitumaalista ja Bonanza-tuoleista, mutten sitten vaan saanut sitä kirjoitettua, kun oli muuta mielessä. Nyt palataan sitten siihen sisustushömppään, koska sitä on mulla usemmankin postauksen verran tuloillaan.


 



Ostin tosiaan viime viikolla (kesällä ostettujen tuolien lisäksi) kaksi lisätuolia, sillä toisinaan on hyvä olla varatuoleja. Turha kai sanoakaan, että olen ihan hurahtanut näihin Bonanzoihin tässä reilun kahden kuukauden aikana, jonka tuolit ovat olleet meillä! Näistä tuoleista oli pyyntö 40 euroa, ja sen maksoin mukisematta, sillä nämä kaksi olivat huomattavasti paremmassa kunnossa pinnoiltaan, kuin kesällä hankitut. Kuudesta tuolista olen maksanut yhteensä 80, mikä on minusta varsin edullinen hinta.





 
Etukäteen ajattelin, että haluan näistä eriväriset, en valkoisia. Torstaina Helsingin reissulla sitten valitsin hieman summamutikassa pienen purkin Annie Sloan maalin sävyä Graphite, ja sillä olen nyt toisen tuolin maalannut. Tuoli on vielä vahaamatta, koska en sitä viikonloppuna ehtinyt tekemään. Vaha on välttämätön silloin, kun maalipinnan pitää kestää kulutusta.Toisesta tuolista tulee luultavasti samanvärinen kuin pöydän kannesta eli maalaan sen Paris Grey -sävyllä.


Toinen tuoli vielä vanhalla värityksellä.

 
Minusta tuo Graphite on aivan ihana!<3 Tummaharmaa tuo särmää vaaleaan keittiöön ja sopii esim. Finnmarin huopa-alusien kanssa kivasti yhteen.



 


Toinen tuoli on siis vielä maalaamatta, sillä tuon yhden tuolin lisäksi väriä vaihtoi viikonloppuna eteisen seinä ja eteisen lipaston kansilevy! Niistä juttua toisessa postauksessa.

Kivaa uutta viikkoa!

Taina

p.s: Olisiko ihan törkeää pyytää, että käytte antamassa äänenne mun Taika-hetki kuvalle...? Olen ihan hurjan onnellinen, jos viitsit käydä klikkaamassa sydäntä täällä.<3 Mun kuvassa kynttilät palaa ja jalat on pöydällä.;D Kuva liittyy eiliseen Pieni Teehetki-blogin postaukseen. Sen löydät puolestaan täältä.

18 kommenttia:

  1. Tykkään, tykkään ja paljon tykkään :) Nyt alkaa kyllä ruskea nyppimään :D Mies vaan ei taida antaa mun alkaa sutimaan pöytää ja tuoleja. Kumpa osaisi ommella vaikka hupun niihin tuoleihen, juurikin tuollaista ihanan harmaata sävyä. Toisaalta pitäis varmaan olla se ompelukonekin ensin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina!<3 Mä tykästyin tuohon sävyyn niin, että harmittaa, kun ostin sitä vain desin pienen purkin.;D Noh, tiedänpä mitä sävyä ostan ensi kerralla...Tuo kalkkimaali on kuule niin älyttömän helppo! Kannattaa kokeilla ensin vaikka johonkin esineeseen tuollaisella kokeilupurkilla. Mä olen sutinut ihan itse nuo neljä tuolia, pöydän ja kolme seinää.:) Ei vaadi pohjatöitä, se on ihan parasta!

      Poista
  2. Tosi hienoa! Pitääkin käydä katsastamassa tuo Taika-hetki samoin tein... Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!<3 On siellä varmaan taidokkaampiakin kuvia, mutta kiitos, jos viitsitte vaivautua!:D

      Poista
  3. Voi että, ollappa itselläkin tuo maalausenergiasi! Kaunis tuo harmaan tuolin väri ja se on nappivalinta teidän keittiöön. Mä käyn myös kurkkaamassa tuon Taika-hetken <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!<3 Se on kai tuo pakkosaadapianvalmista, joka saa mun maalaukset aikaiseksi. Tämä kalkkimaali on siihen ihan paras keksintö.;D
      Ja kiitos, jos käyt mun kuvaa klikkaamassa!<3

      Poista
  4. Mahtava maalaus inspiraatio valloillaan!
    Saatte ihanasti uutta ilmettä jouluksi!

    Kaunista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!:) Harmaa toimii hyvin aina, mutta varsinkin jouluna.;D
      Sulla oli taas niin ihania kuvia blogissasi, ja aurinkoa!<3

      Poista
  5. Harmaa on hyvä valinta, i like it <3 Kävin klikkaamassa, peukut ylhäällä :) Mukavaa uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Ja kiitos myös peukusta! Ei niillä taida olla sen kummempaa merkitystä, mutta onhan se mukavampi, jos siellä on muutama tykkäys.;D

      Poista
  6. Harmaa on ihana! Kävin myös äänestämässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!:) Tosiaan, en tiedä, onko niillä äänillä merkitystä, mutta ainakin itsellä on parempi mieli! Kiitos siis!:)

      Poista
  7. No olipa helppo äänestää, kun olin niin kotoisan lämminhenkinen kuva <3.

    Siellä on tosiaankin sudittu menemään oikein urakalla :). Kauniita sävyjä ja tykkään, kun kaikki ei ole samanväristä keskenään, mutta kuitenkin on rauhallista ja kotoisaa. Vaikka voihan se olla, että seuraava tuoli onkin myrkynvihreä ;). Ei huono sekään.

    PS. Mun kommentti edelliseen postaukseen lähti vasta äsken, mutta toivottavasti parempi myöhään kuin ei ollenkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, loistoidea tuo myrkynvihreä!;D Miksen itse keksinyt?!:P Oikeasti joku sellainen kaunis vihreä voisi olla kiva...:)
      Kiitos ihanista kommenteista siellä ja täällä, etkä mistään ole myöhästynyt!<3 Kiitos myös sydämen klikkaamisesta!<3

      Poista
  8. Todella kaunis harmaa! Äänestin tottakai ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi!<3 Mä olen jo hieman hullaantunut tuohon harmaaseen..;D

      Poista
  9. Tos kiva ja rauhallinen kokonaisuus. Kyllä oikea väri saa muodon niin kauniisti esiin maaltuissa huonekaluissa ja/tai esineissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Noissa kalkkimaaleissa on vaan sitä jotain, olen ihan hurmaantunut niihin ja nyt erityisesti tuohon grafiitinharmaaseen.:)

      Poista