perjantai 4. syyskuuta 2015

Viikon paras hetki?



Tällä(kin) kertaa ihan hölynpölypostaus! Oli tartuttava kameraan iltapäivällä, sillä tuo muutama viikko sitten ostamani kahvikuppi vaati pääsyä parrasvaloihin. Ostopaikka oli Lahden Sataman Ulpukka eli ihana, ihana kädentaitokauppa Karirannan kahvilan kyljessä. Taisin jo talvella hypistellä tuollaista kuppia, mutten sitä voinut unohtaa, joten kävin sen lopulta vartavasten ostamassa. Arjen kauneutta parhaimmillaan.





Olen vältellyt suklaan ostamista hyvällä menestyksellä koko kesän. Nyt sorruin kauppareissulla, kun huomasin, että Da Capoa sai pätkinä pussissa. Niitä sitten kahvin seuraksi ja kuluneella viikolla kotiin päätyneet sisustuslehdet (hups mikä läjä!) selailuun...Aika kiva tuo Avotakassa esitelty Valtteri Bottaksen "mökki" tuossa kivenheiton päässä!


 


Ehkä tosiaan se viikon rennoin ja paras hetki. Koko viikonloppu edessä.

Syksy tuli ryminällä yhdessä päivässä, ja sen mukana mieleen ovat hiipineet kynttilät ja pallovalot. Ehkäpä huomenna virittelen jo valoja ja Finnmarilla voisi käydä katsomassa syksyisiä sisustusjuttuja...Toissa viikolla ostamani Vekki -kynttilänjalat ovatkin olleet jo iltaisin käytössä.

Rentoa ja tunnelmallista viikonloppua!

Taina


12 kommenttia:

  1. No nyt minäkin haluan suklaata! Josko sitten huomenna kaupasta poimisi mukaan. Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti viikon paras hetki. :) Iloisia hetkiä viikonloppuun ♥

    VastaaPoista
  3. Ihana perjantaitunnrlma. Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  4. Da capo on parasta suklaata. Aion tänään siivota kasvarin, joten Da capo kahvihetki illalla lyhtyjen valossa voisi olla ihana juttu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan käsittämätöntä, että Da Capo tehdään jäteaineista!;D Mulla juuri tuohon suklaaseen liittyy muistoissa rakas tätini, joka kuoli jo yli kymmenen vuotta sitte.<3 Hän oli töissä Oululaisella, ja esim. nimpparipaketeissa oli sellainen pussi kääreettömiä Da Capoja...

      Poista
  5. ihanan rentoa ja tunnelmallista viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle!<3 Olen taas heilunut täällä siveltimen kanssa! Tällä kertaa ihan kankaalle maalaten...:D

      Poista
  6. Kaunis kuppi! Mäkin napsin noita Da Capoja eilen illalla - nammmmm.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin Miru!<3 Ja Da Capot on puolestaan niin hyviä!:)

      Poista