lauantai 8. elokuuta 2015

Kotia, kukkia, yksityiskohtia



Kuvatulvavaroitus! Eilen oli siivouspäivä ja sen jälkeen on aina pakko ottaa vähän kuvia, kun koti on parhaimmillaan. Olen niin tyytyväinen olohuoneen ilmeeseen tällä hetkellä, ja Bonanza-tuolit saavat minut suorastaan onnelliseksi. Aika pienillä ja edullisilla jutuilla on tätä kotia entrattu tälle vuosikymmenelle, vähän maalia, kierrätyskalusteita, kirpparilöytöjä ja jotain pientä sisustuskaupoista.:)



 
 

 
Viimeinen silaus syntyy minusta kauniista kukista. Niinpä kävin eilen myös Villiviinissä kukkaostoksilla. Ihana Eija oli lukenut blogista mun synttäreistä, ja sain lahjaksi niin upean kimpun, että oksat pois! Kiitos Eija!<3 Nyt mulla onkin sitten olohuoneessa kahdessa maljakossa kauniit ja tuoreet kukkaset.:) Lisäksi keittiön pöydällä on rippeet kimpusta, jonka ostin jo kaksi viikkoa sitten.





 
 


 



Liljat ja neilikat laitoin "maljakkoon", jonka ostin kirpparilta Uudestakaupungista matkallamme, hintaa 1,50 euroa. Maljakko on oikeasti pastapurkki, jossa on myös kaunis puinen korkki, joka muistuttaa todella paljon Muuton Dotsia. Mietinkin, että pitäisikö korkki laittaa seinälle naulakkona toimimaan...


Kaksi uutta tyynynpäällistä olen myös kesäreissuiltani ostanut. Mustavalkoinen tyynynpäällinen löytyi ihanasta kaupasta Varkaudesta (Vanha Asema), jonne kannattaa ehdottomasti poiketa vaikka kahville, jos liikutte kulmilla. Pitempiaikainen himotuksen kohde on pellavainen Linumin päällinen, jonka ostin lopulta Loviisan Aitasta. Päällisen toinen puoli on pellavanvärinen ja toinen turkoosinvihertävä. Varmaan kallein ikinä ostamani tyynynpäällinen! Toivottavasti on myös hintansa väärti.














Nyt mä menen saunaan huuhtomaan kesän kuumimman päivän hiet pois. Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!:)

Taina


14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja muutenkin hyvän mielen postaus. Voi kuinka kaunista teillä onkaan, olet kyllä saanut paljon aikaan kesän aikana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Kati!<3 Taidan olla sellainen viime tipassa tyyppi, sillä vielä pari viikkoa sitten tuntui, etten ole tehnyt yhtään mitään.;D

      Poista
  2. Kauniilta näyttää!! Ihanaa viikonlopun jatkoa Mansikkatilan maille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helinä!<3 Ihan kohta käyn keittiön pöydän kimppuun. Tein jo heti aamusta kokeilut, ja olenpa iloinen, ettei mun tarvitse hioa pöytää, vaan voin ryhtyä maalaamaan suoraan.:)

      Poista
  3. Ihana tuo taulukollaasi tuolla olohuoneessa ♥ Nuo perhos- ja sulkataulut ovat mun lempparit. Siivouksen jälkeen on aina niin hyvä fiilis. Ihana ylläri sua ootti siellä kukkakaupassa. Myöhästyneet sunttärionnittelut minultakin, Taina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista Krisse!<3 Onnea aina tarvitaan.:) Taulut on kovasti minunkin mieleen...ja voi olla, että keittiön seinälle mun tarttee hankkia joku tai jotkut kivat taulut myös!

      Poista
  4. Kaunista teidän kodissanne <3 Olohuone on ihastuttava kokonaisuus :) Leppoisaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  5. Ei voi muuta sanoa kuin, että kaunis on kotinne. Kaikki niin rauhallista ja sopivat nätisti yhteen. :) Tänne on aina mukava tulla lueskelemaan, kun haluaa hyvän mielen ja kauniita kuvia katseltavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria!<3 Ihanaa, jos voin ilahduttaa näinkin itsekkäillä keinoilla!:D Tää kodin laittaminenhan on mulle tapa toteuttaa itseäni, samoin valokuvaus...

      Poista
  6. Mä kuolaan tuota vihreää seinää! Mikähän maali se mahtaa olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minttu, olkkarin seinä on maalattu Annie Sloan kalkkimaalilla, Duck Egg Blue-sävyllä, eikä ole todellakaan sininen vaan vihreä nimestään huolimatta.:) Postauksia aiheesta löydät täältä:
      http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2015/07/olohuoneen-vedenvihrea.html
      http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2015/07/taulut-seinalle-valmista-tuli.html

      Poista
  7. Mulla on ollut kolme viikkoa koneen kannet kiinni ja paljon jäänyt lukematta ja näkemättä (ihan tarkoituksella), mutta näillä teidän kauniilla ja seesteisillä kotikuvilla oli mukava aloitella tää ensimmäinen työpäivä (luova tauko meneillään, ettei ihan rasitu nääs ;)).
    Kyllä se vaan niin on, että kodin siisteydellä on suora yhteys korvienväliin. Jos on siistiä, mielikin on seesteinen, mutta jos on sellaista kuin meillä tällä hetkellä purkamattomien reissukassien jäljiltä, on parasta vaan pitää ovet kiinni ja pysyä pihalla, ettei ala ahistaa :D.

    Myöhästyneet mutta sitäkin aurinkoisemmat (kirjaimellisesti) synttärionnittelut tulee täältä <3

    VastaaPoista
  8. Kiitos onnitteluista Annukka!<3
    Mukavaa ja rentoa töiden aloitusta!:) Mulla myös on tuossa kalenteri vieressä, että pitäisi kohta tehdä jotain konkreettista...suunnitelmia siis tulevalle vuodelle.:)
    Arvasinkin, että olit koneesta lomalla, ja odottelen jo innolla sun postauksia!<3

    VastaaPoista