perjantai 24. heinäkuuta 2015

Taulut seinälle - Valmista tuli!



Jee! Eilen tupsahti printtipaketti lähipostiin, ja tänään aamulla sain ilahduttaa miestä, kun hän pääsi porailemaan ruuveille paikkoja.:P Löytyykö jostain mies, joka tykkäisi kyseisestä hommasta? Tulee vain toisinaan mieleen Pekka Ruuskan biisi, jossa hän laulaa: Tahdon sun elämään..lyömään sinun tauluillesi naulaa seinään. Siitä voisi saada vaikutelman, että taulujen ripustelu kuuluu sarjaan suuret "rakkauden osoitukset"!;D  







Myönnetään, että sorruin pahemman kerran blogimainontaan. Pitkin kevättä ja kesää on ollut blogeissa vaikka kuinka monta arvontaa, joissa olisi voinut voittaa itselleen printit Desenion verkkokaupasta. Iskin heti silmäni perhosaiheisiin, sekä erilaisiin sulkatauluihin, vaikka olishan siellä kaikenlaisia muitakin kivoja kuvia...Koska arpaonni ei (taaskaan) ole suosinut, päätin tilata printit ihan omaan piikkiin, ja kehykset hankin pari viikkoa sitten Ikean reissulta ihan näitä kuvia ajatellen. Toimitus oli mielestäni erittäin nopeaa. Taulut pistin tilaukseen maanantai-iltana ja torstaina ne olivat jo perillä.


 



Tuosta tuli nyt aihepiiriltään luonnontieteellinen seinä, vahingossa tosin. Siskoni maalaamat pienet kivitalut muuttivat eteisen tauluseinältä, sekä kirpparilta ostamani da Vinci-kopio, joka oli ennenkin tässä seinällä,  sopivat mielestäni kivasti sulan ja perhosen kaveriksi. Aihetta tärkeämpää oli kuitenkin kuvien ja kehysten väritys, joka osui näissä kohdalleen. Mikä parasta, takan beige marmori ei jää nyt yksin, vaan sille löytyy värikavereita tauluista, kun seinässä sellaista ei enää ole.

Kuvissa muuten tuo takkaseinä näyttää mielestäni harmaammalta kuin luonnossa. Sävyhän oli Annie Sloanin kalkkimaalin Duck Egg Blue, jonka bongasin Talo&Koti-lehdessä esitellyssä kodissa. Minä pidän tätä enemmän vihreänä kuin sinisenä ja olen edelleen sävyyn erittäin tyytyväinen. Postaus olohuoneen seinän (jälkimmäisestä) maalausurakasta löytyy täältä.






Perjantain ja erityisesti valmistuneen urakan kunniaksi kävin pitkästä aikaa hakemassa leikkokukkia Villiviinistä. Mielessä olivat valkoiset liljat, mutta koska niitä olisin saanut vasta maanantaina, päädyin valikoimaan valko-vihreitä kukkasia niiden muotojen ja värin perusteella. Aika hauskat minusta! 






Rennon letkeää viikonloppua!

Taina

18 kommenttia:

  1. Ihanat taulut! ♥ Perhosaihe puhuttelee erityisesti muakin. Meillä on kaksi oikeista perhosista koottua taulua - mun silmäterät! Oot ottanut huippukauniit kuvatkin, teillä on niin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miru!<3 Omasta kodista on itse hieman jäävi sanomaan...mutta tämä muutos tuntuu minusta oikein hyvältä. Johtuneeko sulasta vai perhosesta, mutta jotenkin tuli keveä tunnelma.:)
      Perhostaulu oikeista perhosista kuulostaa todellakin aarteelta!

      Poista
  2. Voi miten levollinen olo tuli kun katsoin kuviasi! Niin kaunista! Rentoa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Pia!<3 Tykkään tästä olohuoneen ilmeestä nyt valtavasti.:) On siinä kääntöpuolensakin, keittiö on nyt ihan eriparia olohuoneen kanssa, ja sehän on tosi huono juttu, kun ovat samaa tilaa...:/

      Poista
  3. Kaunista ja juurikin nuo taulut oli minunkin lemppareita, kun olen koittanut onneani useammassa arvonnassa :)
    Sopii niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!:) Olisihan siellä toki muitakin kivoja printtejä! Esim. erilaiset karttajutut on aina olleet mun mieleen, ja tietysti vaikkapa printit design-tuoleista...<3

      Poista
  4. Ihanat nuo taulut :) Minä katselin keittiöön verhoa tuolla sulkakuosilla(yleensä en näistä kuvioista ole tykännyt tai edes osannut kotiimme niitä ajatella, nyt näitä nähtyäni blogeissa mäkin oon tykästynyt) ;) Kaunis olohuone teillä :) Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Sulkakuvioista olen tykännyt jo pitkään.:) Mulla on tyynynpäällinen, jossa on sulkia (voiskin kaivaa jostain kaapin pohjalta) ja toki ihan oikeita sulkiakin löytyy. Mulla olikin ajatus niiden sulkien suhteen...vielä työn alla.:)

      Poista
  5. Upea muutos!
    Täältä ei ainakaan löydy sellaista miestä, joka haluaisi nakuttaa naulaa seinään...
    Minähän olen myös suunnitellut olkkarin seinälle taulukollaasia ja melkein jo tilannutkin tuolta Deseniosta, mutta tiedän kuka vastustaa ajatusta...
    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Mä en tällä kertaa kysellyt etukäteen, ja ihmeen kiltisti mies alistui kohtaloonsa.;DDD
      Olisihan siellä vaikka mitä kivoja kuvia! Jos ehdottavat yhteistyötä, niin vastaan kyllä.;D

      Poista
  6. Kauniit taulut... kävin itsekin tuolla samoilla sivuilla katsomassa jullareita, ja totesin, että aikas ihana valikoima:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida! Se vaara tässä kyllä piilee, että tämä ei jäänyt ainoaksi tilaukseksi kyseisestä paikasta.;D

      Poista
  7. Ihanat taulut ♥ Täytyypä poiketa tuolla heidän verkkokaupassaan. Kiitos vinkistä, Taina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse itsellesi!<3 Varoituksen sana: Olen selaillut niitä sivuja AIKA monta kertaa, koska valikoimat on kyllä vähän turhankin houkuttelevat...:)

      Poista
  8. Deseniolla on paljon kivoja julisteita. Itsekin pari tilannut. Kivalta näyttää teidän seinällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani!:) Hyvät on todellakin valikoimat, viime hetkellä aloin empiä, vaikka olen juuri näitä himoinnut jo kuukausia.;D Hyvä valinta oli tää kuitenkin loppujen lopuksi.:)

      Poista
  9. Kyllä on nättiä. Ja näissä kuvissa tuo vihertävä seinän sävykin tulee hyvin esiin. Kaunista! 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!<3 Oon kyllä tosi tyytyväinen nyt olohuoneen tunnelmaan. :)

      Poista