perjantai 17. huhtikuuta 2015

Perjantaikimppu ja kirpparilöytö



Kun normiarki on viimein alkanut palautua uomiinsa viikkojen sairasteluiden jälkeen, huomaan, kuinka väsynyt sitä onkaan. Ei tuollaista yövalvomista enää jaksaisi tällaisena nelikymppisenä. Onneksi nyt on saanut jälleen nukkua yöt hyvin, joten ehkäpä se väsymyskin siitä pian hellittää!


  
Tämän perjantain "kimppu" koostuu edelleen osittain samoista koivunoksista, jotka pääsiäisenä otin maljakkoon. Niiden seurana on kolme valkoista pionia, jotka hain Villiviinistä. Aukeamista odotellessa...



 



Ihana tuoksu noista joka tapauksessa lähtee, ja valkoisen ja vihreän yhdistelmä tuntuu jälleen niin keväisen raikkaalle.


Käväisin viikolla läheisellä kirpparilla, ja tein mielestäni aivan mielettömän löydön. Rustiikkinen kannu maksoi kahdeksan euroa, ja sieluni silmin kuvittelin siihen vaaleanpunaisia pioneita, syreeninoksia yms. 

 

 

Harmikseni huomasin kotona, että ruukussa on pienen pieni reikä etusaumassa. Löytyisikö mitään paikkausvinkkejä? Jos löytäisin tarpeeksi kapean maljakon, joka mahtuisi juuri kannun sisään...Ruukussa onkin nyt tekoleinikkejä, kun jotain oli siihen laitettava. Leinikit olen ostanut varmaan 15 vuotta sitten (ja käyttänyt viimeksi 10 vuotta sitten), ja vaikka ne ovat ihan ok tekokukiksi, niin miulummin katselisin jotain elävää. Jos ei kannusta muuhun ole, niin ehkä tästä tulee osa sitä vesiaihetta, jota suunnittelin kesähuoneen taakse?

Hauskaa viikonloppua!
Taina

20 kommenttia:

  1. Ihanat pionit, yksi lempparikukistani ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mieltymys.:) Kesällä aion istuttaa lisää pioneita meidän pihaan! Juuri valkoisia ja jos oikein tummanpunaisia, melkein mustia haluaisin myös. Vaaleanpunaisia on jo useampi puska.<3

      Poista
  2. Tuo kannu on aivan huippu-upea! Todellinen löytö. Toivottavasti löydät jonkun keinon reiän paikkaamiseen. Pioneista pidän minäkin. Pian tuleekin jo aika että niitä saa napsittua omasta pihasta. Rwntouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävisköhän purukumi?;D Tänäänkin on koeteltu uskoa kesän tulosta, mutta kyllähän se sieltä aina tulee, ja pionit myös.:) Samoin sinulle Anu!:)

      Poista
  3. Kaunis keväinen, herkkä kimppu! Ja tuo ruukku - vau! Sopii kivasti yhteen tuon nojatuolin ja taustaseinän kanssa. :) Hyvä että teillä on sairastelut voitettu! Mukavaa viikonloppua siis sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojatuolin ja ruukun mätsäämisen tajusin kotona. Näin vain ne pionit tuossa ruukussa.:)
      Ihanaa viikonloppua Tipulaan!:)

      Poista
  4. Ihanaa, pioneja. Ne pn niiiin mun lempparit! :) mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Kannu on todellinen aarre ja kaunotar!!!
    Minäkin jo näin silmissäni ne syreenit ja pionit siinä...ah!
    Kaunista viikonloppua sinulle pionien seurassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, aika mahtavaa, että jaetaan sama näky.;D
      Ihanaa viikonloppua Susanna!:)

      Poista
  6. Jälleen kerran ihania kukkakuvia! Valkoisia pioneja haluaisin myös istuttaa, pinkkejä löytyy jo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi!:) Mullakin on ajatus saada pihaan vähitellen muitakin. kuin vaaleanpunaisia, pioneita. Tänään pitäisikin käydä Terrassa multaostoksilla. 280 litraa multaa kympillä...

      Poista
  7. Oi, miten ihanat kuvat <3 Pitää itselläkin ostaa tuoreita kukkia pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna!:) Tuoreilla kukilla saa takuuvarmasti hyvän mielen.:)

      Poista
  8. Ihana maljakko! Suuret pionin kukat sopivat tuohon täydellisesti... Onkohan maljakko pakko "juottaa" jollakin kiinni... ehdottamasi purukumi ei ehkä paras tapa :)
    Flunssaisin kevätterveisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tuota juottamista mäkin (oikeasti) ajattelin, mutten kyllä osaa sellaista...eikä taida omalla miehellä olla kiinnostusta meikäläisen kukkajuttuja kohtaan.;D
      Pikaista paranemista Pia!:)

      Poista
  9. Onpa kauniita! Pionit vois olla mun lempikukka. Pitääpä joskus kokeilla ostaa niitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä upeita! Samantapainen, hieman pienempi ja ehkä vähän kestävämpi on jaloleinikki. Niin kauniita!:)

      Poista
  10. Pionit on mun lempikukkia! Mä aina haaveilin, että niitä olisi mun hääkimpussa, mutta koska häät oli loppukesästä, ei niitä enää mistään saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mä en silloin naimisiin mennessä edes osannut haaveilla pioneista. Mun kimpussa oli keltaisia ruusuja. Ihmettelen kovin nykyään, miksi juuri keltaisia, mutta kaipa se oli yksi lempiväri siihen aikaan.;D Juhlien teemavärinäkin oli keltainen ja vihreä! Elokuussa menimme naimisiin, ja pöytäkukat olivat auringonkukkia.:)

      Poista