keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Dippijalkavalaisin



Jos tätä menoa jatkuu, niin kohta joku saa mennä meillä lumitöihin.;D No, ihan niin paljon ei lunta vielä ole, mutta jos minulta olisi asiaa etukäteen kysytty, olisin tyrmännyt lumentulon alkuunsa. Ei kysytty. Jostain kummasta olen silti jo ihan vappufiiliksissä, mikä on varsin kummallista, sillä vappu ei ole oikeastaan kuulunut koskaan suosikkijuhliini. Parhaimmillaan vappu on juuri näin, että siitä saa mukavan alun viikonlopulle. Muistissa on ainakin kaksi vappua, jolloin on ollut oikeasti lämmintäkin (sellaiset 20 astetta)! Eikös tuon sään pitäisi tuosta hieman kohentua jo huomiseksi joka tapauksessa.:)

 





Eilen hain postista paketin, jonka tilauksen olin näpytellyt jo jokin aika sitten...Kotonasi -blogin Annukan kautta löysin Living &Room-sisustuskutsut, ja nyt olohuoneen tasolla on valaisin, jota olen tuohon kaivannut. Minusta valaisin sopii tasolle hyvin, ja tykkään erityisesti valkoisen ja puun yhdistelmästä. Dippijalat ovat samanlaiset kuin kirjaston jakkarassakin.<3





 
Jos muuten ihmettelet kuvien vaihtuvia kukkasia, niin siihen on ihan luonnollinen selitys. Kun aloin kuvaamaan, muistinkin yht´äkkiä, että vein eilen magnolian kodinhoitohuoneeseen, kun se oli "laskenut alleen" yön aikana. Sangon pohjassa on reikä ylimääräisiä vesiä varten, ja pohjalle laittamani muovi oli pettänyt. Kesken kuvaamisen kävin  sitten vaihtamassa muovin uuteen, ja siirtelin ruukkuja paikasta toiseen. Hyvin tyypillistä mulle! Samantapaista hyppelyä on nyt kuvissakin, sillä lähikuva hortensiasta on otettu muistaakseni pari viikkoa sitten, kun ostin kukan. Pelkäsin hortensian muuttuvan siniseksi, mutta näköjään väri onkin haalistunut melkein valkoiseksi, kuten kuvista hyvin huomaa. Muistelen, että hortesian värimuutos johtuu kasteluvedestä...



 
Kukkaruukkujen siirtelyn lisäksi olen tänään siivoillut, jotta huomenna tai viikonloppuna ei sitten tarvitse. Kaipa sitä voisi puhaltaa muutaman ilmapallonkin, ja koristaa kotia sen verran vappuun. Huomenna yritän saada hieman keväisempiä kuvia, joissa olisi hiven vappuakin. Lumisadetta ei lasketa.:P

Huomiseen!
 Taina



14 kommenttia:

  1. Kiva lamppu! Tykkään dippijaloista! Kiva jos innostut siitä kyssärihaasteesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin nuo dippijalat on tosi kivat! Nyt tosin meidän kodin dippijalat on tässä. Enempää en kaipaa, mutta tuota valkoisen ja puun yhdistelmää on paljonkin kesähuoneessa.:)
      Täytyy vappuna pistää mietintämyssy päähän, ja alkaa keksiä kysymyksiä.;D

      Poista
  2. Tosi kivan näköinen lamppu! Voi ei näitä räntäsateita. Sitten viime kuuleman, on täällä aika meidänkin lähellä tullut tänään räntää. Saan totaalisen itkupotkuraivarin aamulla, enkä suostu nousemaan sängystä ylös koko päivänä jos aamulla on hitunenkin lunta ;) Vielä viime viikolla kun joku sääennuste lupasi 20 asteen ylityksiä tälle viikolle. Iloista ja mukavaa vappua joka tapauksessa; rännällä tai ilman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:) Onneksi meillä se räntä vain käväisi. Olen nähnyt ystävieni kuvia pohjoisempaa (ei Lapista), joissa lunta on tullut parikymmentä senttiä. Nyt sää on ihan kohdillaan. Varmaan ei kahteenkymmeneen asteeseen päästä, mutta grillauksen ja ulkoilun tuo sää varmastikin sallii.:)

      Poista
  3. Passeli valaisin tuohon paikkaan. Maan / mullan happamuus vaikuttaa horsman väriin. Happamassa maassa väri on sininen ja muutoin vaaleampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, niinhän se olikin! :) Saa nähdä, saanko pidettyä hortensian niin kauan elossa, että voisin siirtää sen ulkoruukkuun.;D

      Poista
  4. Oikein ihana valaisin tuohon paikkaan. Ja hortensia on ihana - hauska että nuput näyttävät sinisiltä keskellä ja reunuskukat ovat valkoisia :D
    Tulee mieleen ihana hortensiapensas Azoreilta... En tainnut vaan laittaa siitä kuvaa postaukseeni - pöh :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!:) Azoreilta! Miehen sisko miehensä kanssa kävi siellä joitakin vuosia sitten. Täytyypä käydä katsomassa, millaisia kuvia sulla sieltä onkaan.:)

      Poista
  5. Onpas kaunis lamppu!
    Mies tuossa juuri muisteli vappua 1995, kun kuulemma oli -7 astetta pakkasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) On nää Suomen säät sellaiset, että kai näistä yhden tragi-koomisen elokuvan saisi aikaiseksi.;D

      Poista
  6. No kiva tätä kautta nähdä, että on löytänyt tiensä perille ja näköjään ehjänä ja nättinä :). Se on kyllä kiva valaisin. Olen iloinen, että pääsi hyvään kotiin..

    Eipä ole vappu täälläkään mikään vuoden kohokohta. Silloin se oli vielä kivaa, kun pojat oli siinä iässä, että paukku- ja sprayserpentiinit oli kova juttu, mutta enää ei kuulu ohjelmaan mitään erityistä. Mutta vapaapäivät tottakai kelpaa :)

    Kivaa pitkää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! Kivaa ja pitkää viikonloppua sinullekin!:D
      Mietin jo etukäteen, että vieläkö mä haluan tuon lampun...Kokeilun jälkeen totesin, että lamppu jää meille. Nyt olen jo todella tyytyväinen, että tilasin sen...Mihin tää vielä johtaakaan!;D
      Oltiin eilen ystävien luona vappua juhlistamassa, tänään olis tarkoitus grillata ja chillata, ihan rennosti perheen kesken.:)

      Poista
  7. Ihana tuo lamppu mutta ihana myös tuo taustan rakennus <3
    Hyvää Vapun aikaa!

    Katja -Willalemmelle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja.:) Taustalla näkyy meidän kesähuone, viime syksynä valmistunut kesäparatiisi omalla pihalla.:) Mukavaa viikonloppua!

      Poista