maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pieni työpisteOlohuoneeseen kokoamani työpiste on nyt ollut pari kuukautta olemassa. Monet kerrat olin ajatellut, että olisipa kiva, jos mullakin olisi oma työpöytä ja paikka, jossa voisin esim. korjata kokeita tai kirjoitella/piirrellä omia juttuja. Joskus lähelle on vaikea nähdä.;D Parin kuukauden kokemuksella voin sanoa, että toimii ja miellyttää silmää, mikä oli erityisen tärkeä seikka, onhan työpiste osa olohuonetta!
Torista ostamani (luultavasti Jyskistä alunperin) pöytä on sopivan kapea syvyydeltään, sillä liian syvällä pöydällä kulkemiseen olisi jäänyt työpisteen ja sohvan väliin liian vähän tilaa. Pöydän syvyys on vain 40 senttiä ja leveys 120 senttiä. Samoin Torista ostamani tuoli on hyvä istua, eikä koostaan huolimatta vie liikaa tilaa. Kun tuoli on vedetty pöydän alle, vie pöytä ja tuoli yhteensäkin vain 60 senttiä syvyyssuunnassa. Toki silloin, kun pöydän ääressä istutaan, vie se enemmän tilaa, mutta silloinkin tuosta mahtuu hyvin ohi kulkemaan.Helmilijat valkoisessa ruukussa ja puinen lehtikori (vanha pullokori kirpparilta), sekä kastilaatikko tuovat kivaa ranskalaista tyyliä tähän meidän olohuoneeseen.  Kastilaatikolle pitäisi laittaa ruuvi seinään. Nyt se on mielestäni hieman liian matalalla, ja jää tuolin selkänojan taakse. Värikolmikko valkoinen, puunväri ja vaaleansininen tuo mieleeni Jeanne d´arc Living-kodit, ja ilman röyhelöitä sopii näköjään meillekin.:)


Uusi viikko, uudet kujeet!

Taina

8 kommenttia:

 1. Nättiä on! Ihanan ranskalaista tunnelmaa ja olet kyllä osannut kerrostaa sisustust hyvin. Kannattaa hommailla juttuja pikkuhiljaa niin tulee paljon persoonallisempaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Juuri samaa mieltä. En tykkää kodeista, jotka näyttää olevan suoraan Vepsäläisen (tms.) kuvastosta, sellaisiakin joskus näkee. Hiljaa kypsytellen omat ajatuksetkin tulee selvemmiksi, kun ihan aina en oo varma, mitä haluan. Osaan paljon useammin kertoa, mitä EN halua.;DD

   Poista
 2. Kaunista ja tuo puulaatikko on ihana, samoin helmililja, persoonallista ♡
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana työpiste! Ja tuo lehtilaatikko on upea! Ja helmililjat kuiskii keväästä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Tuitiina!:) Olen huomennut, että silläkin on merkitystä, mitä tuosta lehtilootasta näkyy... Kevättä odotellaan kuumeisesti täällä räntäsateessa.:)

   Poista
 4. No en ihmettele, että miellyttää silmää, koska näyttää tänne asti niin kivalta, että tekis mieli tulla testaamaan tuolia :)
  Ja kapean pöydän hyvä puoli on se, että siihen ei kerry niin paljon tavaraa kuin suurelle pöydälle.. :)

  Kaunista on! Ja tosiaan ripaus sinistä puun ja valkoisen kaverina toimii. Tulee niin ihanan keväinen fiilis <3
  ja bannerikin oli taas näköjään poissaollassani vaihtunut.. Tykkään siitä kans <3


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka kaikista ihanista sanoista!<3 Toi on kyllä totta, että suuremmille pöydille sitä helposti sitten kasaakin läjäpäin tavaraa. Varsin hyvä, ettet voi nähdä pöytää juuri nyt, sillä aika paljon näköjään olen saanut viikonlopun jälkeen tuohon pinottua.;D

   En tiedä, olisiko bannerin hyvä pysyä hieman pidempään ainakin samana, mutta olen vain jotenkin kamalan muutoksenhaluinen sen suhteen. Teki mieli keväisempää ja pehmeämpää ilmettä.:)

   Poista