perjantai 6. maaliskuuta 2015

Perjantaita!



Heipsan! Olin ajatellut pitää välipäivän täällä blogissa, mutta en malttanut, ostettuani maailman kauneimmat jaloleinikit.:) Kukkakuvia siis jälleen! Nähdessäni nämä Villiviinin kylmäkaapissa, luulin niitä ensin pioneiksi, ovat niin valtavan suuria. Kukkien halkaisija on 10 sentin luokkaa. Ihana, muodikas puuterinsävy vahvisti ostopäätökseni, joka ei tälläkään kertaa ollut helppo. Huoh, jos voittaisin lotosta...olisin luultavasti tuhlannut rahani vuoden tai kahden päästä esimerkiksi kukkiin.;D









Eilinen pääsiäismunien askartelu oli kerrassaan mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, eikä edes vienyt paljon aikaa. Postailen siitä luultavasti myöhemmin, mutta vähän veikkaan, että mun on tehtävä noita vielä uudemmankin kerran. Kiitos muuten kaikista kivoista kommenteista! Vastailen loppuihinkin illemmalla, kun olen taas aikani leikkinyt "pimeää" taksia tuolle meidän teinille.;) Mun mielestä perjantaiharkat pitäis kieltää.:P








Viikonloppuna Lahdessa on Salppurin kisat, mutta ne taitavat tänä vuonna jäädä multa väliin...Viime vuonna kirjoitin muisteloita kisoista täällä ja itse kisoista täällä. Tuolla voi käydä fiilistelemässä.

Mahtavan mukavaa viikonloppua!:)

Taina


18 kommenttia:

  1. Aivan ihanan värisiä! Luulenpa, että minunkin olisi ollut pakko ostaa noin kauniita kukkasia ;)
    Mukavaa viikonloppua :)
    Ps. Kiitos ihanasta paketista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!:) Jes, hienoa, että paketti löysi perille! Toivottavasti saat siitä iloa vielä pitkään.:) Mulla on suunnitelmissa laittaa itsekin jotain kasvamaan joku päivä, kunhan muistan ostaa multaa, ja jonkunlaisia istutusastioita (ehkä). Tosin maitopurkkejankin voisi käyttää..

      Poista
  2. Upeita kukkia olet löytänyt. Minäkin pidän kukista, niihin tuhlailu ei tunnu pahalta. Kaunis kukkakimppu ilahduttaa niin paljon minua. Tosin kissanikin tuppaavat ihastumaan kaikkeen mitä laitan maljakkoon. Kukkien vesi on niiden mielestä parasta ja jos vettä on tullut juotua liikaa voi vaikka kaataa maljakon. Onneksi eivät ole vielä saaneet rikottua maljakoitani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päikkä!:) Onneksi me ei enää pidetä kirjaa perheen menoista, niin kuin joskus tehtiin useampi vuosi.:P Piti aina miettiä, että joudun tänkin kuitin miehelle näyttämään..;D Kukat tuo NIIN valtavasti mulle iloa, että väitän niiden olevan joka sentin arvoiset ja toisaalta haluan tukea lähikukkakauppaa, sillä sellaista ei monella ole enää nykyään.

      Poista
  3. Ihanat kuvat! Näiden perusteella pakko tutustua jaloleinikkeihin - minulle kevätkukkina ovat toimineet tulppaanit, mutta taitaapi tulla toinenkin lempikukka :)
    Ihana tutustua blogiisi Viikonlopun linkkiringin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia! Linkkirinkikierros on mulla vielä edessä.:) Se on ihan huippujuttu!
      Pia, jos yhtään blogiani vilkaiset syvemmin, niin saatat löytää muutaman muunkin kivan kukan.;D Taidan olla muuttumassa kukkahattutädiksi.;DDD

      Poista
  4. Pakko kadehtia sulta sun kukkakauppiasta. Siellä missä minä käyn, on aika perusvalikoima.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koukkaa ensi kerralla kukat täältä meidän nurkilta!:) Voin sanoa, että joka kerta on todellakin ollut valinnanvaikeus.:)

      Poista
  5. Valtavat kukat ja herkullinen sävy!
    Ranunculus on aivan uskomattoman herkkä ja kaunis ilmestys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa kukat taitavat olla lähempänä 15 senttiä, kuin 10, eli ovat todella suuria. Joku oma alalajike...Jaloleinikit on kyllä mun ehdottomia suosikkeja jo useamman vuoden ajan.:)

      Poista
  6. Kiitos :) Aivan mahtavan yllärin bongasin tänään menneen viikon postipinosta. Toivottavasti pystyn vielä myöhemmin laittamaan kuvallisen kiitoksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kestä Suvi!:) Tarkoitushan oli ilostuttaa blogiystäviä, ja aivan mahtavaa, jos siinä onnistuin.:)

      Poista
  7. Ihanat kukat ja kuvat! Tiedätkö, tuo taitaa olla sama kukka ja sävy, joka minullakin on tuossa vieressäni lasipullossa. Upean kestävä kukka, kun on pysynyt jo reilun viikon hyvänä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Ihanaa!<3 Toivottavasti noikin kestää yhtä kauan. Tänään vaihdoin ne hieman korkeampaan maljakkoon ihan varuiksi, ettei varret alkaisi lerpattaa. Sävy on sen verran harvinainen, etten ole ennen tuon värisiä nähnyt, ainakaan oikeassa elämässä (ehkä kuvissa?).:)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos Minttu!:) Jos kukkien kuvaaminen kiellettäisiin, niin mut sais kai lähettää ensi talvena hoitoon.;D Se on osa mun kukkaterapiaa.:D

      Poista