maanantai 16. maaliskuuta 2015

Hyvää kannattaa odottaaMahtavaa ja upeeta!:) Onpas tullut jo vuorokaudessa monta osallistujaa arvontaan! Etukäteen epäilin, että ehkä se ei kiinnosta. Onneksi olin väärässä. Mieltä lämmittää kovasti uudet viralliset lukijat, niin Bloggerissa kuin Facebookissakin. Tervetuloa ja toivottavasti jaksatte käydä lueskelemassa näitä meikäläisen turinoita jatkossakin!<3 Arvontaan voit osallistua tuosta postauksesta, jos et vielä ole sitä tehnyt, klik.Tänään mennään taas aikamoisella minuuttiaikataululla, eikä mulla oikeastaan nyt ollut "oikeaa" asiaa.. paitsi ihania kuvia omenankukista! Kaksi viikkoa ja yksi päivä ehti kulua siitä, kun otin nämä oksat sisälle. Voitte uskoa, että meikäläisen kärsivällisyys on ollut koetuksella.:) Ei auta vaikka kuinka tuijottelisi silmuja, eivät aukene nopeammin...Sanoisin kuitenkin, että odotus kannatti.<3 Kauneuden lisäksi niissä tulee huumaava tuoksu kaupanpäällisenä.

Olen yrittänyt olla kaukaa viisas, ja näiden nyt kukkivien oksien lisäksi olen tuonut lisää oksia sisälle aina viikon välein, viimeiksi lauantaina. Poimin myös syreeninoksia, ja niiden silmut onkin aivan valtavan kokoisia. Mielenkiinnolla ja samalla kärsimättömänä odottelen, tuleeko noihin syreenin oksiin pelkkiä lehtiä vai pääsenkö nauttimaan myös kukista. Kokemusta kellään? Ihan toinen juttu on taas se, että meidän kaikki tasot alkaa olla täynnä jos minkälaista oksaa maljakossa!

 Aurinkoista viikkoa!
Taina

10 kommenttia:

 1. Kauniita kukkakuvia!
  Voisi kokeilla itsekin noita syreeninoksia maljakkoon ja katsoa mitä niistä tulee.... Pajunkissoja tuli kerättyä sunnuntaina, saa nähdä kestääkö ne pääsiäiseen asti.
  Mielelläänhän täällä käy lukemassa turinoitasi ja ihailemassa kauniita kuvia :)
  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!:) Teidän korkeudella voisin kuvitella pajunkissojen kestävän paremmin, täällä alkaa olla pajunkissat kissan kokoisia.;D Pääsiäisenä ovat varmaan ihan ylikukkineita. Syreenin nuput näyttää todella lupaavilta...

   Poista
 2. Voi ihanuus noita omenankukkia! Minä napsaisin syreeninoksan sisälle viikko sitten ja lehdet ovat jo reilun kokoisia. Kukkia odotellessa... Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Musta noi on aivan mielettömän kauniita, siksipä onkin tullut oksia kannettua urakalla sisälle. Kerro sitten, tuliko sun syreeninoksiin kukkia!

   Poista
 3. Voi miten ihania kukkia. Mäkin haluaisin syreeninoksan. Omasta pihasta ei löydy. Olisi kiva nähdä blogissa miten syreenit sinulla kehittyvät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! :) Meidän pihan syreeni on vielä lumen alla (viime syksynä istutin), syreeninoksat, kuten myös omenapuunoksat poimin tuolta teiden varrelta, missä on ennen ollut talojen puutarhoja, ja ne on saaneet jäädä paikoilleen, kun eivät ole tien kohdalle osuneet...

   Poista
 4. Ihania kukkia! Ehkäpä kohta meilläkin saadaan nauttia kukkaloistosta, ainakin vihertää jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin!:) Tuossa kuvan satsissa mulla on kaksi oksaa. Toiseen tuli kukat ja toiseen lehdet. Ei voi tietää etukäteen...:)

   Poista
 5. Ihanat omenapuunoksat ja kukat ♥ Minunkin on pakko käydä nappaamassa tänään pari oksaa maljakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 Sellainen vaikutus näillä blogeilla on, että tekee mieli kaikenlaista itsellekin. Onneksi omenapuun oksia on useimmilla ihan omassa pihassa saatavilla.:)

   Poista