torstai 12. maaliskuuta 2015

Häivähdys pinkkiä



Tällä viikolla sain jälleen ihanaa postia Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen myötä. Arjen Helmiä Krissen paketista löytyi suloisen vaaleanpunaiset kynttilät, lempisuklaatani ja krassinsiemeniä. Kiitos! Oli taas kuin joulu pakettia avatessa.<3 Miten mahtavan hieno haaste onkaan tämä Emosen idea! Tipulaan myös terveisiä!:)







Juuri noita samoja kynttilöitä olin kaupassa jo hypistellyt, ja siitähän se pieni, keväinen, pääsiäiseen viittava, asetelma sai alkunsa. Viime keväänä voitin blogiarvonnassa Kubuksen kynttilänjalan. Oli aika kokeilla siihen vaaleanpunaisia kynttilöitä. On niin suloinen yhdistelmä, että sopisi vaikka pienen tytön kastejuhliin! Naftaliinista kaivoin esiin myös viime kesänä Villa Amaraadasta ostamani lasikuvun ja aluslautasen. Nämä silloin ostaessani mulla oli jo yksi kuva Pinterest-kansiostani mielessä, ja jotain samantyyppistä oli nyt tarkoitus...






Kuvun sisään kieputin kaksi pajunoksaa, ja lautasen päälle asettelin Heljä Liukko-Sundströmin isoimman keramiikkapupun. Kaapin kätköistä löytyi vielä vaaleanpunainen perhonen pupulle seuraksi. Se on ollut joskus kukkakimpun koristeena. Valmista tuli!




Pari viikkoa sitten poimimani omenapuun oksat näyttävät nyt todella lupaavilta. Ehkä jo huomenna tuossa tasolla on myös omenapuun kukkia...

Aurinkoisen ihanaa loppuviikkoa!

Taina

24 kommenttia:

  1. Onpa ihania kevätjuttuja! Suloinen asetelma kuin mikä. Meillä on näköjään taas ajoitukset kohdillaan, sillä julkaisin juuri postauksen, jossa on kauris lasipurkissa ;) Ei ole ensimmäinen kerta. Telepatiaako?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Hih, ihan samaa ajattelin, kun näin tuon sun postauksen!:)) Enpä olis ihmetelly, jos sulla ois ollu pupu kuvun alla.;D Ilmeisesti joku telepaattinen yhteys.:) Nyt mä lähden kuskailemeen. Moikka!

      Poista
  2. Oi miten kaunis asetelma ja Kubuksenkin voisin ottaa kynttilöineen ;)

    VastaaPoista
  3. Herkkä ja keväinen vaaleanpunainen!
    Lasikupu on hyvin viehättävä! Ja omenankukat pian auki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna, en voinut vastustaa lasikuvun ja ihanan rustiikkisen lautasen houkutusta silloin, eikä ostos ole kaduttanut myöhemminkään. Luulen, että tälle parille löytyy vielä paljon käyttöä.:)
      Mun kärsivällisyys on koetuksella noiden omenan kukkien kanssa.;D

      Poista
  4. Terveiset vastaanotettu! :) Ihanan ilahdutuksen sait!

    Onpas hauska tuo lasikupu! Tiedän yhden taaperon, joka olisi vakaasti sitä mieltä, että pupuparka pitää pelastaa pulasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, taaperon ajatukset on aika samanlaiset kuin omani!:D Mainasinkin ensin otsikoksi jotain tyyliin "pupu pajuvankilassa".:)

      Poista
  5. Ihanaa vaaleanpunaista! Mä ostin jo pari viikkoa sitten kukkakaupasta kirsikkapuun oksia ja ne eivät millään lähde kukkimaan. Olen odottanut ja odottanut. Saa nähdä pysyvätkö ne ikuisesti vaan risuina....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli aiemmin Prismasta ostettu oksakimppu, joka ei kyllä maksanutkaan kuin kolme euroa, mutta siitä aukesi vain muutama kukka. Nyt viikolla olisi ollut kirsikanoksia, joissa oli jo kukkia ja nuppuja vaikka kuinka, mutta nyt ei ollut tarvetta. Toisinaan ne aukeaa, ja toisinaan ei. Hidasta se tuntuu olevan joka kerta.:)

      Poista
  6. Kiva, että muistaminen oli mieluisa ja ilahdutti ♥ Vähän jännitin, miten kynttilöiden käy lähetyksen aikana, mutta ilmeisesti pysyivät ehjinä?! Kaunis asetelma ja kiva tuo kynttilänjalka. Olen itsekin katsellut noita "sillä silmällä"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse!:) Ihan ehjänä tulivat, ei hätää. Laitoin omaankin ilahdutuspakettiin kynttilöitä, ja mietin silloin samaa. Ilmeisesti nekin menivät ehjänä perille.:)
      Kubuksen kulho on sellainen, jonka voisin mielelläni ottaa tuon kynttilänjalan kaveriksi...:D

      Poista
  7. Kyllä on niin kaunis asetelma! :)

    VastaaPoista
  8. Voi kun on kaunista! Ihania kuvia <3 Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda!<3 Kiitos, kun jätiti kommentin. Täytyy tulla vastavisiitille ihan pikimmiten!:)

      Poista
  9. Ihana pupuasetelma! :) Tykkään kovasti. Mulla on nyt joku vaaleanpunainen kausi selvästi menossa, tekisi mieli ostaa niin paljon kaikkea vaalenpunaista kesäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miina!:) Sama juttu tuon vaaleanpunaisen suhteen. Tosin tässä kun kolmen miehen kanssa elelee, niin täytyy ottaa huomioon sen miehinenkin näkökulma.:)

      Poista
  10. Voi ihanuus noita omenan nuppuja! Minulla vasta availee silmujaan - olin siis auttamattomasti myöhässä - vastahan viime viikonloppuna nuo toin sisään kun omenapuuta karsimme... :( No - jos edes koivunoksat kerkeisivät hiirenkorville pääsiäiseksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti ehtii sullakin aukeamaan.:) Omani taitavat viimein aueta huomenna, oksissa, jotka poimin kaksi viikkoa sitten. Oksia otin myös viikko sitten ja vielä tänääkin.:D Halusin varmistaa, että kukkia riittää mahdollisimman pitkäksi aikaa. Minusta ne viime viikolla ottamani oksat ovat viikossa edenneet enemmän kuin nämä aikaisemmat, kuvassa näkyvät.:)

      Poista
  11. Toi pupukupu on niin suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna!:) Se samainen on myös oma suosikkini!:)

      Poista
  12. Ehdotan, että teet postauksen, jossa esittelet erilaisia asetelmia tuon kuvun sisällä :)

    Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!:) Pistetäänpä idea muistikirjaan ja muhimaan...hmmm..Hyvä idea!:)

      Poista