sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nupusta kaunottareksiHieman leikilläni heitin aamuiseen postaukseen, että sunnuntaipuuhanani seurailen magnolian nuppujen avautumista. Kun huomasin, että nupussa tapahtui selvää avautumista, oli mun ryhdyttävä tallentamaan tuota ensimmäistä avautujaa. Ensimmäiset kuvat on otettu perjantaina iltapäivällä ja viimeiset tänään sunnuntai-iltapäivänä.


  

Siinähän se päivä vierähtikin!;D No, olen mä muutakin ehtinyt tekemään, ettei ihan pelkäksi kukan tuijottamiseksi ole mennyt... Eikös olekin uskomaton kaunotar?

Kivaa, uutta viikkoa!:)

Taina

19 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Haaveilen magnoliasta puutarhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sam haave!:) Viime kesänä niitä oli Terrassa, eikä edes kovin kalliita...Yritin siellä kaupassa googletella, kun Terrassa ei oikein puutarhamyymälässä saa apua. Jätin sitten lopulta ostamatta. Voisihan sitä kokeilla! Nyt mulla ois sille paikkakin tiedossa.:)

   Poista
 2. No nytkö se aukesi? Huikean kaunis kukka, enkä ihmettelisi, vaikka olisitikin tuijotellut sitä koko päivän :) Ja edellisen postauksen kommentteihin liittyen vielä, kiitos on ollut oikein mieluisa lehti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, viime viikolla ostamastani oksasta ei ole auennut yksikään nuppu, ja alkoi epäilyttää, ettei aukeakaan. Niinpä hain toisen oksan seuraksi, ja siinä alkoikin pian tapahtua. Hintaa oksalla oli 6 euroa, joten ei paha. :)

   Poista
 3. Ihana! Olin viime keväänä Saksassa juurikin siihen aikaan, kun Magnoliat alkoivat kukkimaan ja se oli kaunista! Isäntäperheeni talon edessä oli valtava puu, kukki reilun viikon ja sitten maata peitti "kukkamatto".

  Pitääpä joskus hankkia oksa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mainitsit, niin mullakin taitaa olla kuva viime keväältä Saksasta, kukkivasta magnoliasta!:) Ei kylläkään mikään iso puu, kaunis pensas kuitenkin.:) En ole aikaisemmin tiennyt, että näitä myydään leikkona. Nyt kun näin siellä täällä kuvia magnolian oksista, pyysin lähikukkakaupasta tilaamaan niitä ja tässä niitä nyt on!;D

   Poista
 4. Ihana! Olin viime keväänä Saksassa juurikin siihen aikaan, kun Magnoliat alkoivat kukkimaan ja se oli kaunista! Isäntäperheeni talon edessä oli valtava puu, kukki reilun viikon ja sitten maata peitti "kukkamatto".

  Pitääpä joskus hankkia oksa!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niinpä, oksien karuus ja kukkien viehkeys muodostavat upean kokonaisuuden.:)

   Poista
 6. Harmi vain, että magnolia on niin arka, kasvuvyöhyke korkeintaan I-II. Enpä ole uskaltanut III-vyöhykkeellä hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen, että magnoliantaimi olisi maksanut 20 Terrassa. Tuohon kesähuoneen rinteeseen voisi ehkä kokeilla, etelä-länsi sivulle...

   Poista
  2. Mä kans! Ilmoittajan, jos ja kun markkinoille ilmaantuu. On todella kaunis! Harmi, etten ole kukkakaupassa näillä seuduilla oksaan törmännyt. Täytyy vissiin poiketa teille päin.... Ihastuttava!

   Poista
  3. Pitääkin käydä kysymässä huomenna, onko oksia tullut lisää. Omani vetelee nyt viimeisiä. Viime viikolla kukkakauppias sanoi, ettei ollut tukussa saatavissa, kun hän olisi niitä tilannut lisää. Rautsikan kävelypätkällä olevassa Sisustus Neilikka (?) kaupassa tiedän myös olleen näitä oksia, mutten osaa sanoa, onko vielä...:)

   Poista
 7. Ihana magnolia, tuollainen olisi kyllä ihana saada. Kivaa viikkoa Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Nyt oksassa on jo neljä kukkaa, aina vaan paranee.:D

   Poista
 8. Voi miten ihanat kuvat! Todellinen kaunotar on kyllä tuo kukkien helmi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora!:D Tästä tuli kyllä mun uusi suosikkini!<3

   Poista