sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Heippa! Ei tuu ikävä!Postauksen otsikko on meidän perheessä poikien heittämä vitsi. Toisinaan, kun lähdemme miehen kanssa vaikka kauppaan, saatamme lähtiessämme kuulla juuri nämä sanat. Se on vähän niin kuin "kyllä me pärjätään".;D Tulivat mieleen, kun tajusin, että sehän on nyt helmikuu! Virallisesti kalenterista katsoen talvea on vielä kuukausi lusittavana. Tammikuulle heipat sanoessani alan jo hieman tähyillä kevääseen. En taida tuntea yhtään talvi-ihmistä...kaikkien muiden vuodenaikojen ystäviä kyllä.
Päivä on kyllä pidentynyt joulusta selvästi, ja kivaa, että tuli sittenkin kunnon talvi ja lunta. Eihän tässä muuten mitään, mutta sitä aurinkoa mä kuitenkin kaipailen. Pikku hiljaa kai sitä herkkua on lisää luvassa niin kuin joka vuosi. 

Sisäisen auringon saa itselleen muuten liikkumalla luonnossa tai muutenkin! Olen jälleen kaivanut Just dance-pelit esiin ja tanssiessa muistui mieleen, kuinka hauskaa se onkaan. Myös lyhytkin ulkoilu, varsinkin päiväsaikaan (ei valitettavasti ole juuri arkisin mahdollista), nostaa mielialaa ja oloa kummasti. Postauksen kuvat ovat juuri tällaiselta happihyppelyltä kameran kanssa. Ajattelinkin jälleen haastaa itseni liikkumaan aktiivisemmin helmikuussa. Marraskuussa samanlainen lupaus itselle teki kuukaudesta ehkä mukavimman marraskuun vuosiin.
 Päivänpaistetta helmikuulle!

Taina

6 kommenttia:

 1. Ulkoilu tekee kyllä hyvää, varsinkin silloin kun on nätti sää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ulkoilu tekee aina hyvää, mutta erityisen mukavaa se on hyvällä säällä.:D Tänään kävin tunnin lenkillä. Lunta satoi ikävästi silmiin ja kävelytiet oli tietenkin paksun lumikerroksen alla. Hyvä olo siitä kuitenkin tuli. Illalla ajattelin vielä ottaa tanssitunnin ennen saunaan menoa.:)

   Poista
 2. Minä olen talvi-ihminen, mutta 50 % -se toinen 50 % on kesä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutko Anne pohjoisessa? Ajattelin, että pitäisi asua esim. Lapissa, jos tykkää talvesta kovasti. Nää etelän talvet on nykyään niin vaihtelevia.:)

   Poista
 3. Hehe! Mahtava hyvästely! Ei tule mullakaan tammikuuta ikävä, vaikka ei se nyt sittenkään niin kurja kuu ollut. Mutta valoa kohti! Kohtahan se jo onkin juhannus :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ne on sellaisia vitsiniekkoja.;D Tosiaan, on kai sitä kurjempiakin tammikuita matkan varrelle sattunut, mutta silti tää on vaan kuukausi, jonka voisin ruksata suorilla kalenterista yli. Tai ehkä joulu pitäisi siirtää tammikuuhun?:) Onneksi kevääseen ei ole montaa kuukautta!

   Poista