torstai 20. marraskuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee



Toiveeni auringonpaisteesta ei tunnu toteutuvan, joten tänään päätin napata valokuvat olohuoneesta iltapäivän hämärässä. Kaikki sälekaihtimet vain ylös, niin luonnonvalo riitti juuri ja juuri kuvien ottamiseen...






Viime viikonlopun Ikea-reissulla hain kaksi tv-tasoa olohuoneen ikkunan alle. Laitteet on vielä siirtämättä ja tv ripustamatta seinälle. Meillä on siis tällä hetkellä kolme tv-tasoa olohuoneessa.:P







Toivottavasti ei kauan. Kuvassa näkyvä koivunvärinen on lähdössä kiertoon.  Byås-tasot ovat kuitenkin syöneet sisäänsä jo kaikki cd-levyt työhuoneen hyllystä, joka myös saa lähiaikoina lähtöpassit. Työhuoneen muutos onkin ollut mielessä niin kauan ja nyt tuntuu, että tämän talven aikana jotain muutosta voisi tapahtuakin.





Vanhan tv-tason paikalle kuvittelen jo sieluni silmin työpistettä itselleni. Sellaista kapeaa työpöytää ja jotain kivaa tuolia, jossa olisi hyvä istua...ja seinälle valokuvia yms...Hmm...uusi ajatus tuli siis ennen kuin edelliset on saatu toteutettua.

Anemonet vetelevät viimeisiään, joten huomenna voikin ostaa perjantaikimpun, koska on perjantai. Miten voikaan olla ihana sana.;)

Perjantainattoa siis ystävät!:)

Taina




14 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Sinulla on ollut melkoinen sisustusbuusti lähiaikoina. Ihanan kodikasta ja kiva tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:) Joo-o, tuntuu, että palaset on alkaneet loksahdella viimein paikoilleen. Aika kauanhan mulla kestikin, että vaan suunnittelin sohvien myymistä...Työhuone seuraavaksi ja ehkäpä sitten mulle oma työpiste.;)

      Poista
  2. Tuttua on tuo buumi - nyt on menossa minulla maalausbuumi ja taidan notkua maalikaupassa kokoajan :D oikein kivaa perjantaita ja viikonloppua sinulle ! ps. näytti tosi kivalta nuo tasot ja oma työtila on tärkeä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mulla oli maalausvimma viime syksynä: pojan huoneen seinä, kaksi lipastoa ja kaksi yöpöytää sekä meidän makkarin seiniä (tapetoinnin lisäksi). Nyt on ollut tätä...mutta en voi kieltää, etteikö maalaaminen olisi käynyt mielessä useamman kerran. Keittiön, olohuoneen ja työhuoneen seinille ajattelin jollain aikataululla antaa uutta ilmettä;) Kiitos Anne!<3

      Poista
  3. Toistan nyt itseäni, mutta ei voi mitään, kun on pakko taas mainita, että teidän olkkari on niin ihanan kodikas. Ja myöskin kotoisa senkin takia, että on niin paljon samoja hyviksi havaittuja juttuja kuin meillä :). Kuten nyt noi Ektorpit. Ja nyt vasta huomaan, että teiltä menee samanlaiset pariovet (makkariin?) kuin meillä :). Ja jos oikein näen, niin makkarin (?) katosssa keikkuu Ikean Maskros-valaisin? Jos näin on, niin tuttua sekin sit :)
    Pitäis kyllä koittaa saada nyt niitä kuvia aikaiseksi kotoa, ettei tarttis täällä vaan selitellä.

    Ihanaa p e r j a n t a i t a <3. Mulla on vielä pari viikkoa sitten eräästä P:llä alkavasta yleiskaupasta ostettu perjaintakimppu pöydällä, mutta nyt se kyllä alkaa olla jo sen verran ränsistynyt, että voiskin hakea jotain uutta kivaa tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka ja ihanaa perjantaita ja viikonloppua!:) Mulla on ihan hirveän helpottunut olo nyt, kun liian iso ja kokonaisuuden kannalta liian tumma sohva väistyi vaaleamman ja pienemmän tieltä.:)

      Pariovet ovat työhuoneeseen, mutta on meidän makkariinkin käynti on tuosta telkan toiselta puolelta, tosin ihan tavallisesta ovesta. Ikean lamppuhan se siellä työhuoneessa roikkuu!;) Niin ja joulukalenteri, joka on ollut niillä sijoillaan koko vuoden!! Mitä sitä turhaan siivoamaan, kun joulu tulee kuitenkin joka vuosi.:P

      Saattaa olla, että lamppujen kierrätystä huoneesta toiseen on vielä luvassa, sillä mies ei ole tyytyväinen kyseisen lampun valaisutehoon. Meidän makkarissa oleva kruunu oli parempi...Varastossakin lojuu yksi kruunulamppu, että täytyy nyt miettiä vaihteeksi. Mielessä kävi vaihtaa tuo voikukanhaituvalamppu olohuoneeseen, pöydän päälle, kun ei meillä ennestään ole muuta kuin halogeeneja olkkarissa...:)

      Poista
  4. Teidän olohuone näyttää tosi kodikkaalta ja kivalta. Tuo taso ikkunan edessä on ihana, siihen on varmasti ihana laittaa kaikkia kynttilöitä ja kukkia ja kaikkea kaunista. Ihanaa viikonloppua Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!:) Musta tuntuu, että tuo taso on tarkoitettu juuri tuohon. Miksi mä en aiemmin tätä keksinyt?!;) Ihanaa viikonloppua sinulle Kati!:)

      Poista
  5. Kauniita kuvia! :) aurinkoa olen minäkin odottanut, mutta sitkeästi on vain harmaata ja hämärää. Tulisipa edes lunta valaisemaan maata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulihan sitä lunta edes viimein, tosin ilmeisesti ei vielä jäädäkseen! Oli kuitenkin mukavampi herätä valoisaan aamuun.:) Kiitos kauniista sanoistasi!:)

      Poista
  6. Pieni haaveilu piristää aina ja kun laittelee pikku hiljaa paikkoja uusiksi, kuluu aika kohti valoakin nopeammin. Kesällä ei sitten taas ehdi mitään sisustaa, kun alkaa puutarhapöhinät ja tekee mieli olla ulkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit jalat suustani!;) Saattahan olla, että sisutushaaveilu lopahtaa jo tammikuussa ja muuttaa muotoaan pihahaaveiluksi...:)

      Poista
  7. Mäkin olen vähän pohtinut noitten samaisten Ikean TV-tasojen ostoa. Vanha on liian pieni uudelle telkkarille. Jääkö noihin pölyä helposti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokemusta on vasta viikon verran, mutta tykkään näistä todella paljon! Sanoisin, että vaaleasta pöly joka tapauksessa erottuu huonommin kuin tummasta. Kiiltävä pinta on todella kaunis ja sisään mahtuu ihan käsittämättömän paljon tavaraa!:)

      Poista