maanantai 20. lokakuuta 2014

Väriä viikkoon - vihreä



Lomamaanantai. Todella erilainen maanantai kuin arkimaanantai. Ihana herätä, kun on nukkunut riittävästi! Mulla se olisi näköjään aamulla kahdeksan aikaan. Käytiin miehen kanssa 1,5 tunnin lenkillä ja mentiin polkua, jota ei oltu aiemmin kävelty. Mies totesi, että jos oltaisiin lapsena asuttu täällä, tunnettaisiin varmasti kaikki polut lähistöllä ja epäili, ettei meidän pojat taida tuntea kaikkia lähistön polkuja...Niin ne ajat muuttuu.

Mulla on ollut hidas tahti värihaasteen kanssa, mutta mihinkäs tässä kiire on.:) Punainen ja turkoosi tuli käsiteltyä, nyt vetäisenkin todellisen yllätysvärin eli vihreän. 

En muista, että meillä olisi ollut mitään oikeasti vihreää (paitsi piensisustusta) ennen kuin tapetoimme makuuhuoneemme viime syksynä Borås tapettien Falsterbolla. Yksi lempinäkymä kotona on ollut tuon jälkeen juuri sänkyä vastapäätä olevasta peilistä näkyvä tapetti ja lamppu.<3 Jos mietit kuviollisen tapetin laittamista, niin tällä kokemuksella sanoisin, että rohkeasti vaan. :)




Tapetin myötä makuuhuoneen tauluihin vaihtui kasviaiheet, joissa vihreä toistuu...Living&Roomin paketissa oli uusi vihreä maljakko, jonka sävy sopii kauniisti tapetin vihreään. Pullo on minusta kiva ilman kukkiakin! Nuo maljakossa olevat oudot oksat tulivat liljojen mukana, ja koska ne eivät minusta ollenkaan sopineet liljojen kaveriksi, niin törkkäsin ne tuohon pulloon.;)  Keväällähän metsästin vihreitä tyynynpäällisiä ja kiertelin kangaskauppojankin löytääkseni oikean väristä kangasta tyynyihin, mutta sellaista ei löytynyt. Niinpä lopulta ompelin tyynynpäällisen valkoisesta pellavasta.




Vihreää löytyy lisäksi tietenkin Iittalan ja Marimekon lasitavaroista. Onko suomalaista kotia, jossa näitä ei ole? Nämä ompunvihreät sopivat minusta paremmin kevääseen kuin syksyyn tai talveen...Iso Vitriini on miehen saama kiitos parinkymmenen vuoden työstä samalla tyonantajalla.:P






Vihreä on minusta positiivinen ja energinen väri. Sellainen metsänvihreä taitaa olla kovin muodissakin nyt. Nakkaan haasteen eteenpäin Ute Liaalle, olepa hyvä!:)

Kävin muuten tänään liittämässä itseni Instagramiin ja joku reipas minut sieltä jo bongasi, vaikka mä vasta opettelen koko asiaa...Tervetuloa sinnekin seuraamaan (vaikka sisältö on toistaiseksi tietenkin vähäistä)! Minut löytää sieltä nimellä mansikkatilanmailla.

Mukavaa viikkoa!:)

Taina

p.s: Vielä on aikaa osallistua arvontaan. Klikkaa itsesi lukijaksi blogiin tai tykkää sivusta Fb:n puolella, lopuksi jätä kommentti arvontapostauksen perään, niin olet mukana arvonnassa!:)

10 kommenttia:

  1. Vihreää ja lasipullo täälläkin, hauskaa ;) Upeita kuvia ja ihana tuo uusi bannerisi! Nuo "oudot" oksat taitavat olla eukalyptuksia. Niissä on aika huumaava tuoksu. Lomapäiväsi kuulostaa ihan mahtavalta, juuri sellaiselta kuin syyslomapäivän kuuluukin olla. Leppoisaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:) Mietin, että tuliko tuosta bannerista liian pramea? Fb:n puolella on muuten sama, mutta siinä on vielä ne muffinssit.:D Minusta ne tuovat jotenkin kotoisuutta, ja täytyy nyt miettiä, lisäänkö sen tännekin...
      Lomalla on ihanaa! Jaksamista töihin!:)

      Poista
    2. Ei ole yhtään liian pramea, vaan just sopivan näyttävä ja ihanat kuvat siinä!

      Poista
    3. No, hyvä jos tuntuu siltä! En halua antaa itsestäni hienostelijan kuvaa, vaikka vähän olisinkin sellainen.;D

      Poista
  2. Ihania kuvia Taina ja ihania tavaroita! Ja heti huomasin uuden bannerin! Wautsi! Mä oon nyt innostunut käyttämään Picmonkey-ohjelmaa kaikenlaiseen pieneen näpertelyyn, bannereihin ja mietelauseihin jne. Se on aika kiva ja helppokäyttöinen. Innostuksen siivittämänä on blogikin saanut vähän uutta ilmettä tuon tuosta. :) Kivaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Kati!:) Olet kieltämättä toiminut inspiraation lähteenä, sillä blogisi ulkoasu on todellakin tyylikäs ja raikas!:) Mä tykkään käyttää enimmäkseen Photoscapea, mutta välillä haen kivoja fontteja Picmonkeysta. Ajattelin ostaa niitä lisäfonttejakin....;) Ja hei, olit jo löytänyt Instassa mut!:D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Se on aivan ihana tapetti! Tuosta lähtien on tehnyt mieli tapetoida muitakin seiniä. Borås tapeteilla on muitakin houkuttelevia malleja...

      Poista
  4. Kiitos haasteesta. Täytyypä alkaa miettiä. Kiva uusi banneri ja profiilikuva. Syksyyn ja talveen sopivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ole hyvä!:) Teiltä varmaan helpommin löytyy niitä värejä kuin meiltä, kun sä et ole tällainen tylsä valkoinen, harmaa, ruskea ja pikkaisen mustaa-ihminen!
      Kaipasin taas muutosta, ja kehitystä tässä blogihommassa...:)

      Poista