sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sadepäivän puuhia



Mitenkäs ne mun neuvot menikään eilen?! Unohtakaa kaappien siivous ja pyykinpesu. Arvaatteko yhtään, mitä olen tänään tehnyt?:P Aloitin keittiön laatikoista, jotka todellakin ovat olleet kuin pommin jäljiltä, varsinkin ne laatikot, joissa on ruokatavaroita. Kerrankos sitä makaronit leviää pussista pohjalle...Ruokatavarat siivottuani iski laiskuus, eikä siivomainen enää houkuttanutkaan yhtään. Olkoon sitten niin. Ei kai kaikkea tarvitsekaan kerralla. Varsinkaan lomalla. Onneksi meidät oli kutsuttu kahville veljeni luokse, joten se siitä siivouksesta.:)

Jatkoin myös valokuvausharjoituksia, mutta tänään on ollut niin kamalan pimeää, että haastetta oli oikeastaan ihan liikaa. Pari siedettävää kuvaa sain, ja niillä mennään tämä postaus. 




Meillä ei ole tainnut olla ostokukkia rippijuhlien jälkeen. Eilen kauppareissulla ostin valkoisia liljoja.Olen aina tykännyt liljojen veistoksellisuudesta. Ei mitään ajatusta, että ne olisivat hautajaiskukkia. Samoin on laita myös valkoisilla neilikoilla. Valkoisen ja vihreän liitto on vain niin raikas ja kaunis.




Eilen leivoin illansuussa satsin muffinsseja. Halusin kokeilla lemon curdia antamassa makua leivonnaisille. Muuten käytin samaa ohjetta kuin mustikka-valkosuklaa muffinsseissa, mutta valkosuklaat jätin pois ja sitruunamehun sijaan laitoin 2 ruokalusikallista lemon curdia. Ihan hyviä, aika sitruunaisia...Ehkä yksikin ruokalusikallinen riittäisi. Kuvausharjoituksen kohteeksi muffinssit tänään päätyivät.;) On niitä toki syötykin muutama.




Sain veljeltäni ja hänen vaimoltaan muuten aivan ihanan pienen pähkinänsärkijän nimipäivälahjana! Voi, se on ihana!<3 Kiitos, kiitos! En voi kieltää, etteikö yksi j:llä alkava juttu olisi käynyt tänään jo monta kertaa mielessä. No, haittaako se, jos sen avulla jaksaa tämän harmaan loppusyksyn ankeudesta valoisalla mielellä?

Sadepäivän tunnelmissa,

Taina

 

6 kommenttia:

  1. Lilja on kans mun lemppari eikä mua haittaa se tuoksukaan. Täällä kans on j:llä alkava juttu ollut mielessä, eilen kävin Ikeassa ja siellä oli jo koristeetkin esillä ja kyllähän mäkin sitten jonkun sellaisen ostinkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut liljat on niin voimakkaan hajuisia, etten voi niitä sisälle ottaa, mutta nämä tuntuvat olevan hajutonta lajia.:) Joskus olen haistanut meidän etupihan liljat takapihalla. Mulla on kyllä aika herkkä nenä.;) Mäkin selaisin jo Ikean mainosta sekä netissä, että pari päivää myöhemmin ihan paperista, jossa oli niitä j-juttuja. Paperiosastolla ois kaikkea kivaa...:)

      Poista
  2. Valkoiset liljat ovat ihania! Onnea nimpparisankarille! Vähän tulevat onnittelut myöhässä, mutta vielä ehtii oikean viikon aikana ;) J-sana alkaa täälläkin pikkuhiljaa hiipiä mieleen enenevissä määrin. Hiukka sitä edesauttaa tuo toisen wc:mme suihkunurkassa majaileva täydessä tällingissä oleva joulukuusi (jota lasten ystävät ovat isoon ääneen ihmetelleet). Kuusta ei vain viitsitty viedä joulustailauksen jälkeen enää varaston puolelle. Täällä meidän lähi-Ikeassa oli joku bongannut jo j-pukinkin tällä viikolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:)) Hih, ihanaa, pääsitte maistamaan tunnelmaa jo ennakkoon! Tuleeko kuvat jo tämän vuoden puolella jonnekin?:)

      Poista
    2. Jos kaikki menee hyvin ja kuvat täyttävät laatustandardit, niin juu, tämän vuoden puolella näkyvät vielä :)

      Poista
    3. Varmaan jännää nähdä kuvia omasta kodista toisen ottamana ja vieläpä lehdessä! Onnkesi ei tarvitse odotella vuositolkulla, kuten olen kuullut täällä blogimaailmassa, että joskus ottamisesta julkaisuus on kestänyt pitkälle toista vuotta. Ja niin, eihän siihen j-juttuun ole enää kuin kaksi kuukautta ja joku hassu päivä päälle.;)

      Poista