perjantai 22. elokuuta 2014

Nuoren neidin unelma


Tosi pitkästä aikaa nyt on luvassa pelkkää sisustusasiaa! Mulle tuli hieman hoppu tämän jutun kanssa, sillä tätä ihanaa huonetta asuttaa ystäväni tytär L, joka on ensi viikolla lähdössä au pairiksi maailmalle. Tokihan huone pysyy ennallaan lähdön jälkeenkin, mutta halusin myös jututtaa huoneen omistajaa, ja se olisi ollut kohta hieman vaikeaa.;) Viime keväänä olin tämän nuoren naisen lakkiaisissa kahvia kaatelemassa, ja silloin iskin silmäni tähän erityisen hyvällä silmällä sisustettuun tilaan. L on ideoinut huoneen sisustuksen itse, ja toteutuksesta on vastannut L:n isä, jolla on sekä silmää ja taitoa toteuttaa myös tyttärensä remppatoiveet. 

L:n toiveena oli yleisilmeeltään mahdollisimman valkoiset seinät, osittain raakalaudalla päällystettynä. Hän oli toivonut myös oikeaa punatiiliseinää taustalle, mutta joutui tällä kertaa tyytymään tiilitapettiin, joka näyttää kyllä yllättävän aidolta. Tiilitapetti sängyn päädyssä ja lautaseinä sivuseinällä luovat upeat puitteet muille tavaroille.Myös valaisimiin kiinnitin jo keväällä huomiota. Sängyn päällä roikkuu kolme Ikeasta hankittua lamppua kivasti ryhmänä. Yleisvaloa tuo mummin ja vaarin vanhan kattokruunu. Kuinka moni nuori osaa arvostaa isovanhemmilta saatuja esineitä?
Lattian itämainen matto on nappivalinta ja tuo samaa kerroksellisuutta sisustukseen kuin kattokruunu, vaikka se onkin ostettu ihan varta vasten tyttärelle, hänen toiveestaan. Punainen väri antaa myös lämmöntuntua huoneeseen.
Oviaukon vieressä seisoo vaaterekki, jota koristaa Happy Lights-valosarja. Tulee ihan sellainen filmitähtiolo.;) Jos mulla olisi pukeutumishuone, niin kopioisin idean sinne!


 

Rekin vaatteet on tietenkin valittu harkiten: pitsiä, sifonkia, pehmeitä neuleita, valkoista ja oranssia.


Huonetta koristavat reissuilta tulleet ylelliset ostoskassit, kauniit säilytyslaatikot ja kosmetiikkapullot...


...sekä matkoilta tuodut tuliaiset,kynttilöitä unohtamatta!

 
Vielä viimeinen vilkaisu huoneeseen:Aika upea huone, vai mitä? 
Kiitos L, että sain esitellä huoneesi muillekin ja
hauskaa oloa siellä maailmalla!:)

Kaikille aurinkoista viikonloppua!:)
Taina

2 kommenttia:

  1. Hei, osaisitko kertoa mistä tiilitapetti on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tyttären isä eli remontin toteuttaja muisteli, että tapetti ostettiin Terrasta.:)

      Poista