tiistai 12. elokuuta 2014

Melkein valmis


Kesähuoneen ulkonäkö muuttui eilen paljon, kun saatiin viimein ikkunat siihen. Niiden sovittaminen paikoilleen olikin aikamoinen homma, mutta nyt ne siis ovat kiinni, ja tiukasti ovatkin! Oli se vaan mahtava tunne, kun ensimmäinen ikkuna oli kiinni ja paikoillaan.


 

Hommaa riittää vielä, mm. sitä iänikuista maalaamista, mutta täytyy nyt nauttia juuri siitä, mitä on valmista. Oven paikalleen laittaminen tulee olemaan varmasti suuri haaste, mutta josko se vaikka ihan säkällä menisi omaan koloonsa.;) Tällä hetkellä ovea ja kattoa peittää vielä , ah niin kauniit, pressut! 
Tänään kesähuone sai lattian ja pihaakin siistittiin. Terassi kesähuoneen ympärille päätettiin rakentaa vasta ensi keväänä, lisäksi nyt tehtiin pohjat tulevan terassin viereen grillauspaikalle. Ensi vuoden hommia sekin. Haluaisin muuratun grillin, yllätys, yllätys, vanhoista punatiilistä!
Huomenna menen vaihteeksi rautakauppaan, tällä kertaa valitsemaan sävyä kesähuoneen lattiaan. Ajattelin, että väri olisi harmaa, mutta sittenhän sen näkee, kun on vaihtoehdot näkyvillä...


Nyt mun on kiirehdittävä nukkumaan. Palataan!:)
Taina

8 kommenttia:

 1. Voi hitsit miten mielettömän ihana!! Nuo ikkunat on aivan upeat ja vielä kolmella sivulla, nyt vähän vihertää kyllä kasvoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Katja!:) Hieman joutuu vielä mielikuvitusta käyttämään, jotta näkee kaiken valmiina (myös ihanat puut, pensaat ja kukkaset kesähuoneen ympärillä).;) Oon kyllä ihan hirmuisen onnellinen tästä toteutuneesta unelmasta!:)

   Poista
 2. Iiik, siitä tulee niiiiin ihana! Innolla odotan lopputulosta! Ikkunat on minunkin mielestäni aivan mielettömän ihanat! Tsemppiä töihinpaluuseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Kati!:) Voisi sanoa, että nuo ikkunat eivät jättäneet mua rauhaan, kun ne kerran Torista löysin. Harmi, että firma, joka nuo möi, on lopettanut hiljattain. Olisi kiva laittaa kuvaa. Muuten ovikin on tosi hieno, kunhan saamme sen paikoilleen!:)

   Poista
 3. Kylläpä kesähuoneen ulkonäkö muuttui, kun ikkunat laitettiin paikoilleen. Enää se ei muistuta kioskia ja terassi varmasti tasapainottaa sitä entisestään.Kadehdin sua, Taina, kun saat maalata uutta pintaa. Itse olen koko kesän maalannut vanhoja, lakattuja pintoja, joihin on jossakin tapauksissa tarvittu jopa viisi maalauskertaa. Kesähuoneesta tulee ihanan valoisa ja avara. Tsemppiä, Taina, kyllä se valmistuu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsemppauksista!:) Sitä tarvitaan varsinkin nyt loppuviikosta. Tänään illalla sain viimein sulatettua toisen pakastimen ja leivottua pari piirakkaa rippijuhliin. Kello huitelee jälleen puolta yötä, joten pitkäksi meni tämänkin päivä. No, ehkä ensi viikolla on rauhallisempaa...
  Olisi kiva nähdä ne sun maalaamat katot yms.!:)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Marika!:) Täyttää myös omat haavekuvani.;)

   Poista