lauantai 8. helmikuuta 2014

Banaanilettuja aamupalaksi

Viikonlopun aamupala eroaa monin
tavoin arkiaamujen vastaavista.
Arkiaamuihin verrattuna aikaa valmisteluun
ja syömiseen on yleensä runsaasti. Myös
sanomalehden lukeminen on sitä luksusta,
jota ei arkiaamuna ennätä tekemään.
Aamupalan sisältöäkin on kiva vaihdella
toisinaan. Kahdesta eri blogista (klik ja klik)
luin kuluneella viikolla banaaniletuista, joten
niitä päätin kokeilla. Mistä niitä ideoita saatiin
ennen blogien olemassaoloa?!

Hieman tummuneet banaanit päätyvät
yleensä meillä kääretortun täytteeksi.
No, näihin lettuihin ne sopivat myös,
tosin annokseen meni vain yksi banaani.
 
Banaaniletut sopisivat värinsä puolesta
hyvin pääsiäisaamupalalle.
Omat lettuni paistoin Valkoisen Harmajan
Suvin mukaan eli taikinassa oli vain
kaksi kananmunaa ja yksi banaani.
Banaanit muussasin ensin ja sitten vatkasin
käsin taikinan ja paistoin lettupannulla.


Tällä ohjeella lettuja tuli vain kahdeksan
kappaletta, mikä oli oikeastaan ihan sopiva
määrä meille. Päälle laitoin kreikkalaista jogurttia
ja marjoja, mies laittoi pelkkiä marjoja, ja lapset söivät
omansa ihan pelkästään. Entäs se maku? No, ihan ok.
Maistui banaanille ei niinkään letulle, ja nuoremman
pojan mielestä sille kääretortulle, jota
teen ruskeaksi menneistä banaaneista.


Iso kupillinen maitokahvia ja kaksi
lettua, ja maha tuli ihan täyteen!
Kyllä näitä voi toisenkin kerran tehdä...

Rentoa lauantaioloa!;)
Taina

 

2 kommenttia:

  1. Minullakin on tuolla keittiössä pari tuon näköistä banaania. Pitäisköhän huomenna kokeilla?

    VastaaPoista