torstai 27. kesäkuuta 2013

Lomalla



eli töissä kotona... Kuulun ammattiryhmään, jolla on piiitkä loma kesällä. Käsittämättömän nopeasti päivät lomalla ( niin kuin kyllä arkenakin) menevät. Lomille tulee tietenkin kasattua erinäisiä projekteja (kuten kaappien siivousta, remontteja, pihan laittoa), minkä lisäksi on kotona tavalliset arkiaskareet hoidettavana. Eipä tarvi kysellä kuin lapsena: -Äiti, mitä mä tekisin?;) Eikä siis ihme, jos pantaa alkaa joskus kiristää! Jopa lomalla:)



ja tätähän riittää

Kun tekeminen alkaa tuntua pakolta, on paras ottaa aikalisä. Monissa asioissa aikataulut ja täytymiset on omassa päässä. Ihan itse luotuja käsityksiä, miten asioiden pitäisi olla. Eipä tästä maailmasta taida valmista tai täydellistä tulla koskaan. Niiden siivousten ym. vähemmän tärkeiden asioiden sijaan pitäisikin osata nauttia niistä käsillä olevista hetkistä ja rauhoittua. Sitä paitsi nyt niin kuumaa, että olisi järkevää pitää vain siestaa tai pulikoida lasten kanssa järvessä.;)

Viime kesänä istutetut ruusut kukkivat pian!


Yllättävän paljon saa aikaa tähän bloggailuunkin kulumaan, vaikka mitään ei ihmisten ilmoille saisikaan. Mutta kameran kanssa hyöriessä voi ihailla vaikka kesäistä luontoa ja tallentaa hyviä hetkiä muistiin. Uuden oppiminen on varmasti arvokas asia itsessään.

Aamulenkillä pienen sukulaistytön kanssa poimitut kukat.:)



Miksiköhän äitin vastaus yleensä oli jotain siivoukseen viittaavaa...

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja projekteja! Huvimaja tulee näyttämän upealta paikallaan! T: Mari K

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mari!:) Kiitos myös kommentista ylipäätään! En ihan yksikseni ääneen höpöttele.;) Taina

    VastaaPoista